Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / O ispită masculină de la "Insula Iubirii" apare în cel mai recent videoclip al Elenei Gheorghe!

Publicat:

a lansat astazi un videoclip nou! Piesa se numeste "Body song", însa în imagini, alaturi de mai multe fete, apare si o ispita masculina de la "".

Despre cine este vorba? ! Tânarul este singurul barbat între o multime de fete. Mai întâi joaca rolul unui fotograf, apoi se distreata alaturi de si prietenele ei la piscina.

"Si e aici în sfârsit! Vizionare placuta", a scris Robert Popescu.

Cu siguranta este doar începutul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jazz de Timișoara: formația JazzyBIT a lansat un videoclip pentru o piesa din cel mai recent album al lor, „Drive”

11:15, 04.05.2024 - Formația timișoreana JazzyBIT a lansat un nou videoclip pentru piesa Chill Trip de pe cel mai recent material discografic al lor numit Drive. Clipul a fost inregistrat live in studioul on.set.hdv de catre Amalia Gaița și Cristina Precupaș și a fost mixat și masterizat de Cristian Sol Faur la Consonance…

Hamas a publicat un videoclip in care apar doi ostatici din Gaza, tata și fiu (VIDEO)

23:35, 27.04.2024 - Hamas a publicat sambata un videoclip in care apar doi ostatici din Gaza. Keith Siegel, un ostatic cu dubla cetațenie americana și israeliana apare pentru prima data intr-o filmare realizata de militanții palestinieni. Israelianul Omri Miran apare și el in videoclip.

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Istoria fenomenala a succesului piesei “Dragostea din tei”, reinviata recent de celebrul DJ David Guetta

19:20, 11.04.2024 - Dan Balan, autorul hitului “Dragostea din tei”, nu a fost inițial de acord sa permita utilizarea melodiei sale de catre David Guetta. Artistul a avut anumite rezerve, dorind ca piesa sa fie ajustata conform viziunii sale artistice. “Am permis acordul dupa ce s-au facut cateva modificari in producție…

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Vestea neașteptata data de Elena Gheorghe, dupa 20 de ani de cariera: „Se anunța provocari mari”

14:26, 24.02.2024 - Elena Gheorghe, una dintre cele mai indragite cantarețe din Romania, a venit cu veste total neașteptata pentru fanii sai. Artista, care are o cariera de succes de peste 20 de ani, va aborda un nou gen muzical.Elena Gheorghe canta pentru prima data jazz, joi, 7 martie, de la 19.00, la Sala Radio, alaturi…

Claudia Patrașcanu a lansat cea mai recenta piesa. Ce frumos canta și ce spectaculos arata artista in videoclip / VIDEO

11:30, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu le-a promis fanilor o surpriza inainte de Ziua Indragostiților și s-a ținut de cuvant. Artista a lansat cea mai recenta piesa, intitulata sugestiv „Inimi”, in care a facut senzație, alaturi de Daniel Mihai, fosta ispita de la Insula Iubirii.


Ce parere ai despre aceasta stire?