Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / O filmare sfâşietoare cu un urs polar arată efectele devastatoare ale încălzirii globale: „Filmam şi plângeam“

Publicat:

Un fotograf al organizatiei aflat într-o expeditie în din estul a surprins un urs polar foarte slab care se târa pe pamântul lipsit de zapada, din zona de Nord, în cautare de hrana.

Filmarea difuzata de a înduiosat o lume întreaga si trage un semnal de alarma cu privire la efectele devastatoare ale schimbarilor climatice.

Imaginile surprinse de fotograful canadian (49 de ani), care prezinta un biet animal care abia se mai poate…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Ursul vazut langa București in weekend nu a fost gasit nici dupa trei zile. Ce spune Jandarmeria

09:36, 16.04.2024 - Reprezentanții Jandarmeriei Ilfov au declarat marți, 16 aprilie, pentru Libertatea, ca nu au identificat ursul semnalat sambata, 13 aprilie, in zona Snagov-Ciolpani, langa București, dar ca exista un echipaj de jandarmi care patruleaza in continuare in zona Padurii Comoara, de langa Ciolpani.„Puiul…

Efectele imbatranirii populației in Japonia. O companie nu va mai produce scutece de bebelusi, ci doar pentru adulti

11:45, 27.03.2024 - Un producator de scutece din Japonia va inceta sa mai fabrice produsele pentru bebelusi si va creste in schimb productia de scutece pentru adulti, o reflectare a unei realitati cu care se confrunta aceasta tara: imbatranirea rapida a populatiei, relateaza The Guardian, citat de News.ro.Oji Holdings…

Alerta de furtuna geomagnetica! Care sunt cauzele acestui fenomen spectaculos și ce efecte poate avea asupra planetei

13:41, 25.03.2024 - Centrul de Prognoza a Vremii Spațiale (SWPC) al Administrației Naționale Oceanice și Atmosferice din Statele Unite (NOAA) a emis o alerta de furtuna geomagnetica, duminica, dupa ce sateliții de observare a Soarelui au inregistrat o explozie solara de tip X 1.1 și o coroana de viteza mare a gaurii corona…

Efectele devastatoare El Nino: Australia se pregatește pentru ciclonul tropical Megan

12:45, 17.03.2024 - Locuitorii din unele parți ale Teritoriului de Nord și ale statului Queensland din Australia au fost indemnați duminica sa se pregateasca pentru un ciclon tropical care se preconizeaza ca va ajunge pe uscat in urmatoarele zile.

Berlinala 2024: Seara de vis pentru actorul de origine romana Sebastian Stan: „Sunt mai mult decat recunoscator si onorat”

03:05, 26.02.2024 - Seara de vis pentru actorul de origine romana Sebastian Stan la Festivalul de film de la Berlin. A primit Ursul de Argint pentru cel mai bun rol principal in comedia neagra „A Different Man”. Este primul premiu european pentru starul nascut la Constanta, care are in vitrina multe trofee… americane. …

Șansele punerii in practica a scenariului privind anexarea Transnistriei la Rusia, prin ochii specialiștilor ANALIZA

18:40, 23.02.2024 - Scenariul privind cererea Tiraspolului cu privire la anexarea regiunii separatiste la Rusia este greu de pus in practica, dar nu este exclus, luand in calcul ,,politica iraționala” a Kremlinului, susțin experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”.

Confesiunile unui «educator la carantina» din Romania. A lasat teologia pentru viața printre deținuți FOTO

06:35, 19.02.2024 - Un comisar care are peste 25 de ani de activitate in Penitenciarul Arad face parte din prima promoție de teologi din oraș. El a dezvaluit, intr-un interviu pentru „Adevarul”, o parte din experiența de «educator la carantina».


Ce parere ai despre aceasta stire?