Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a câştigat procesul împotriva tabloidului britanic Mail on Sunday

Publicat:

, sotia printului Harry, a castigat joi actiunea in justitie intentata in impotriva trustului , editorul tabloidului Mail on Sunday, pe care l-a dat in judecata pentru incalcarea vietii private dupa publicarea unei scrisori adresate tatalui sau, relateaza AFP.

"Reclamanta se putea astepta in mod rezonabil ca acel continut de scrisoare sa ramana privat", a declarat judecatorul .
 


Acesta din urma a fost contactat in ianuarie de avocatii lui pentru a se pronunta, fara sa astepte un proces care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Horodniceanu a caștigat procesul impotriva Poliției Romane, dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare

15:45, 02.05.2024 - Noi date vin in cazul procurorului Daniel Horodniceanu! Acesta a caștigat procesul impotriva Poliției Romane pentru incidentul din trafic dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare. Citește și: Urșii au ajuns și in curtea fostului premier Adrian Nastase din comuna Cornu. „Situația a scapat…

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Romania a caștigat procesul impotriva Gabriel Resources, referitor la exploatarea aurifera de la Roșia Montana

02:00, 09.03.2024 - Romania a caștigat procesul impotriva Gabriel Resources, referitor la exploatarea aurifera de la Roșia Montana, la Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor referitoare la Investiții. Cu o majoritate de 2 la 1, instanța arbitrala a stabilit ca Romania nu datoreaza despabugiri companiei…

Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman

12:31, 20.02.2024 - Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman. Judecatorii au decis ca Romania a incalcat articolul 10 din Convenția Europeana a Drepturilor Omului privind libertatea de gandire.


Ce parere ai despre aceasta stire?