Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Maria Simion a ajuns pe perfuzii. "Eram praf cu toate"

Publicat:

este o femeie foarte frumoasa si are o silueta de model, insa chiar si asa, vedeta nu este multumita de felul in care arata. a si ajuns pe perfuzii din aceasta cauza.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! Soțul vedetei este alaturi de ea: ”Noroc ca am...” / FOTO

17:21, 20.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu a schimbat complet peisajul, in doar cateva zile. De la piesaje de vis din Italia și momente speciale petrecute cu George Restivan, vedeta a ajuns acum pe perfuzii. Indiferent de situație, soțul ei a demonstrat ca este mereu alaturi de ea, așa cum se intampla și acum.

Trei copii au ajuns la spital in coma alcoolica. Au baut rachiu pana li s-a facut rau. Doctor: „S-au mai trezit dupa perfuzii“

17:21, 13.05.2024 - Trei copii, frati gemeni in varsta de 7 ani si un altul de 11 ani, au ajuns de urgenta la spital in coma alcoolica. Copiii sunt din Harghita si erau impreuna cu parintii in vizita la rude din Gura Humorului (Suceava).

Ce i-a spus Catalin Hildan lui Ionuț Chirila inainte sa moara: „Uite asa stam cu perfuzii”

21:35, 03.05.2024 - Fost antrenor la Dinamo, atat la copii și juniori, cat și la seniori, Ionuț Chirila a facut dezvaluiri despre o discuție pe care a avut-o cu fostul sau jucator. Catalin Hildan a decedat pe 5 octombrie 2000, la Oltenița, in timpul unui amical disputat de Dinamo impotriva echipei locale. Avea 24 de ani.…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Sforarul șef al Transporturilor, Bogdan Mindrescu, a trecut pe perfuzii de …infrumusețare

07:40, 05.03.2024 - Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mindrescu, este preocupat de ceva timp de cosmetizarea imaginii sale și, ca atare, a recurs la o metoda inedita de infrumusețare. De luna trecuta, sforarul șef al Ministerului Transporturilor, Bogdan Mindrescu, are o noua preocupare,…

Cuvinte cheie:

perfuzii maria simion

Ce parere ai despre aceasta stire?