Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Luptă aprigă între două veveriţe care se ceartă pe o alună

Publicat:

Regnul animal ne ofera uneori cele mai amuzante momente, iar unele dintre aceste momente sunt surprinse de fotografi pentru ca apoi toata lumea sa se poata distra pe seama protagonistilor.

Acesta este si cazul celor doua veverite din imaginile de mai jos care s-au angrenat intr-o lupta crancena. Ca de obicei, lupta s-a dat pe mancare, ambele animalute dorind sa se infrupte din aceeasi aluna.

Insa una dinte veverite, mai exact cea care pusese prima "mana" pe aluna cu pricina, nu s-a lasat intimidata de tentativa de a fi jefuita.




Sura:…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal – Liga a V-a. Lupta apriga pentru intaietate in seria I

12:30, 28.05.2024 - Formațiile din Mihoveni și Brodina continua cap la cap cursa pentru promovarea in Liga a IV-a. In penultima etapa a Seriei I a Ligii a V-a, Releul Mihoveni a caștigat clar disputa din deplasare, cu Voința Zvoriștea, in vreme ce Polul Nord s-a impus la „masa verde” in confruntarea cu Sporting Voința…

Nora lui Victor Pițurca, in pragul disperarii. Momente crunte prin care trece Cristina Ich de cand mama ei se lupta cu boala!

20:51, 20.05.2024 - Cristina Ich a marturisit urmaritorilor sai cu lacrimi in ochi ca trece printr-un calvar, dupa ce mamei sale i-au fost descoperite niște probleme de sanatate! AFLA AICI DE CE AFOST OPERATA FEMEIA DE URGENȚA!

Batalie apriga pentru Primaria Dej. Costan Morar și Alina Meșter, lupta umar la umar

06:51, 10.05.2024 - Un studiu sociologic realizat la finalul lunii aprilie in municipiul Dej pe un eșantion de 720 de respondenți a fost finalizat, aducand in lumina preocuparile și preferințele locuitorilor cu privire la alegerile locale din 9 iunie. Studiul, aplicat prin metoda chestionarului fața in fața de catre operatori…

Mesajul emoționant al fostei soții a lui Mihai Albu, Iulia Albu. Cum il susține vedeta in lupta lui cu cancerul: „In aceste momente delicate...” / FOTO

21:45, 09.05.2024 - Iulia Albu a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru fostul ei soț, Mihai Albu. Fosta concurenta de la America Express este alaturi de designer. Iata cum il susține vedeta pe partenerul ei de viața in lupta lui cu cancerul!

Manchester City - Wolves, „cetațenii” nu-și permit pași greșiți in batalia apriga pentru titlu din Premier League » Echipe + cote la pariuri

16:55, 04.05.2024 - Manchester City și Wolverhampton sunt fața in fața in aceasta seara, de la ora 19:30, intr-o partida din runda #36 din Premier League. Duelul de pe „Etihad” e liveTEXT pe GSP.ro și in direct la Digi Sport 3. AICI, programul, rezultatele și marcatorii etapei din Premier League. Lupta pentru titlul din…

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Selly a investit un milion de euro intr-un film realizat in doar 4 luni: „Socoteala de acasa nu e cea din targ”. Ce așteptari are de la „Buzz House”

15:45, 28.03.2024 - Selly se pregatește sa lanseze un nou film, in luna aprilie a acestui an. Celebrul vlogger a realizat proiectul in doar 4 luni și a investit aproximativ un milion de euro.Celebrul vlogger Selly a investit un milion de euro intr-un film, marcand o noua etapa importanta in cariera sa. Detaliile furnizate…


Ce parere ai despre aceasta stire?