Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Loredana Pastrama, agresiva la Acces Direct! Si-a facut praf varul!

Publicat:

Dupa ce si-a tarat sora intr-un scandal monstru, Loredana pare dispusa la orice. Mai nou, a pus tunurile pe Stefan, un tanar care si-a permis sa vorbeasca in numele familiei Pastrama!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Durere fara margini intr-o familie din Prahova. Fiul lor, Ștefan, a murit inecat intr-o groapa: „Putea fi salvat și nu s-a facut nimic”

18:51, 19.06.2024 - Ștefan avea 16 ani și in urma cu doua saptamani a sfarșit tragic, dupa ce a mers la scaldat. Doar ca nu s-a indreptat, ca de fiecare data, la garla de care familia știa, ci a mers impreuna cu cațiva prieteni la o groapa adanca nesemnalizata.

Acces Direct. Varul lui Carolin, dezvaluiri explozive! Ce s-ar fi intamplat, dupa ce el și iubita lui au oprit mașina: ”A inceput un mare scandal” / VIDEO

19:10, 04.06.2024 - Au aparut informații explozive despre noaptea in care a avut loc conflictul in care a fost implicat Carolin! Varul antrenorului de fitness, mort in Vinerea Mare, a revenit cu detalii explozive, care ar putea sa produca o rasturnare de situație!

Acces Direct. Nepoții ramași orfani și-au gasit alinarea in brațele Nicoletei. Femeia nu a incalcat promisiunea facuta surorii: „Am dus-o la spital și...” / VIDEO

21:01, 03.05.2024 - Nicoleta este o mama eroina atat pentru copiii sai, cat și pentru nepoți. Femeia in varsta de 38 de ani nu a incalcat promisiunea pe care i-a facut surorii sale inainte sa se stinga din viața, iar acum are o familie numeroasa, dar in condiții dificile.

Acces Direct. Varul lui Costel, inregistrare secreta. Ce i-a povestit surorii barbatului disparut in urma cu mulți ani: „Eu atata ii ziceam...”

20:15, 24.04.2024 - Dumitrița are o mulțime de intrebari la care nu gasește raspuns nici la ani buni de cand fratele ei mai mic a disparut. Femeia susține ca totul s-a intamplat in 1997, in timp ce varul lui a declarat ca a disparut in 2000. Ulterior, Ovidiu a venit cu o alta varianta in fața surorii lui Costel.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO

11:50, 21.04.2024 - Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele, iar recent a vorbit despre intreaga procedura. Iata ce postare trista a facut vedeta prin intermediul rețelelor de socializare!

Acces Direct. Fiica iși cauta mama disparuta in Italia. Ana nu mai știe nimic despre cea care i-a dat viața de 14 ani: „Avea anturaje proaste” / VIDEO

20:51, 09.04.2024 - Ana este disperata și vrea sa-și gaseasca mama disparuta. Femeia e plecat in Italia cand fiica avea doar 6 ani și a revenit in Romania destul de rar. De 14 ani familia nu mai știe nimic de ea și se gandesc la tot ce este mai rau.

Acces Direct. Care ar fi fost, de fapt, motivul crimei lui Mirel, in Timișoara. Profilerul FBI, Mihaela Brooks: ”Nu a fost gelozie” / VIDEO

19:15, 26.03.2024 - Motivul real al crimei lui Mirel, ramane, in continuare, un mister pentru toata lumea. In timp ce singura ipoteza este faptul ca ar fi ucis-o pe Andreea din gelozie, profilerul FBI, Mihaela Brooks, a revenit cu o clarificare a situației. Iata de ce ar fi recurs el, de fapt, la acest gest halucinant.


Ce parere ai despre aceasta stire?