Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Încă un campion mondial la fotbal a murit, după o boală cruntă: E legendă pentru Liverpool și a jucat împotriva Petrolului Ploieşti în Cupa Campionilor

Publicat:

Fostul international , care in 1966 castiga cu nationala de fotbal a Angliei, a incetat din viata luni, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga perioada de boala, a anuntat clubul la care a evoluat, Liverpool, scrie Reuters.

Hunt, care a marcat trei goluri pe parcursul Mondialului din 1966, a inscris pentru ''cormorani'' 285 de goluri in 492 de aparitii, recordul sau fiind doborat in 1992 de .

Hunt a ajutat pe Liverpool sa castige doua trofee de campioana a Angliei si prima sa Cupa a Angliei, in editia 1964-1965.

Cele 244 goluri inscrise in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

Gabriel Jesus (Arsenal) dezvaluie ca a jucat cu dureri la fiecare meci

12:45, 09.04.2024 - Atacantul brazilian Gabriel Jesus (Arsenal), care a suferit o serie de accidentari dupa Cupa Mondiala din 2022, a dezvaluit ca durerea a devenit ceva obisnuit la fiecare meci si nu isi poate aminti ultimul joc fara suferinta, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Guardiola, fara egal

20:45, 29.03.2024 - Pep Guardiola este „de departe” cel mai bun antrenor din lume, a spus Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, despre omologul sau de pe banca lui Manchester City, inaintea derby-ului de duminica din etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Angliei, scrie L’Equipe. „Admiratia mea pentru el cu siguranta…

VIDEO Bogdan Lobonț a jucat din nou pentru Ajax – Sven Goran Eriksson, ultimul meci pe banca tehnica

19:40, 23.03.2024 - Legendele celor de la Liverpool și Ajax Amsterdam s-au intalnit sambata intr-un meci demonstrativ, prilej cu care antrenorul Sven Goran Eriksson, diagnosticat cu cancer, și-a indeplinit un vis vechi.

Fotbal: Victoria Viișoara incheie seria meciurilor de pregatire cu un amical jucat sambata 9 martie, impotriva celor de la Arieșul Mihai Viteazu!

14:35, 08.03.2024 - Inaintea startului returului Ligii a 4-a ACADEMY, formația Victoria Viișoara va juca, sambata 9 martie, o ultima partida de verificare in deplasare cu „vecinii” de la Arieșul Mihai Viteazu. In aceasta perioada de pregatire, echipa antrenata de Gabriel Mocean a jucat pana acum șase partide, in care a…

Fosti conducatori ai Federatiei germane de fotbal, judecati pentru evaziune fiscala

15:45, 04.03.2024 - Fostii presedinti ai Federatiei Germane de Fotbal (DFB), Theo Zwanziger si Wolfgang Niersbach, alaturi de un fost secretar general, sunt acuzati si judecati de evaziune fiscala in legatura cu Cupa Mondiala din 2006 gazduita de Germania, transmite Reuters, potrivit Agerpres. In centrul acestui caz,…

Baiatul de 13 ani care a murit la fotbal consumase trei energizante! „Supradoza de energizante poate sa favorizeze stopul cardiac”

12:20, 22.02.2024 - Un adolescent de doar 13 ani din Maieru și-a pierdut viața aseara, dupa un antrenament de fotbal. Se pare ca copilul consumase 3 bauturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzator pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate sa favorizeze apariția…


Ce parere ai despre aceasta stire?