Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În unele cazuri, bebelușii își pot salva mama. Cum este posibil?

Publicat:
În unele cazuri, bebelușii își pot salva mama. Cum este posibil?

Bebelușii iși pot salva mama Exista cel puțin o afecțiune a femeilor insarcinate sau care tocmai au nascut care este tratata, in mod natural, fara nicio intervenție din partea medicinei moderne, printr-un transfer de celule ce provin de la fat. In unele cazuri, viața mamei sau a viitoarei mame este, la propriu , salvata de bebeluș. Sunt cazuri, foarte rare, in care inima unei femei poate incepe sa cedeze in lunile dinainte sau dupa naștere. Mușchiul inimii slabește pe masura ce camerele sale se maresc, reducand cantitatea de sange pompata cu fiecare bataie. Cardiomiopatia peripartum poate amenința…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tratament impotriva obezitații. Noi abordari: Implantul de electrozi și terapiile genetice

20:16, 22.05.2024 - Tratament impotriva obezitații Aproape un miliard de oameni erau obezi in 2020 și, pana in 2035, cifra aproape se va dubla, ajungand la 1,9 miliarde de oameni, conform statisticilor. Cifrele pun presiune pe sistemul medical al statelor și impiedica personele afectate sa aiba un corp sanatos . De aceea…

Cinci cazuri de prunci nenascuți morți in burta mamei, diagnosticate aproape simultan la ...

12:21, 20.05.2024 - Medicii secției Obstetrica-Ginecologie de la Spitalul Clinic de Urgența „Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava s-au confruntat, saptamana trecuta, cu o situație mai puțin obișnuita, respectiv sa aiba in aceeași zi cinci cazuri de copii nenascuți morți in burta mamei, și aceste cazuri sa fie ...

A fost dezvelit primul portret oficial pictat al regelui Charles al III-lea. De ce are un fluture pe umar | VIDEO

22:36, 14.05.2024 - Palatul Buckingham a dezvelit, marti, primul portret oficial pictat al Regelui Charles al III-lea de la incoronarea sa, realizat de celebrul artist britanic Jonathan Yeo. Tabloul il infatiseaza pe rege din fata, imbracat in uniforma Garzilor galeze, regimentul al carui colonel este din 1975 si a carui…

Vaccin anticancer personalizat. Noua descoperire a cercetatorilor

17:10, 04.05.2024 - Vaccin anticancer personalizat – este posibil? Noile tratamente injectabile – echivalente unui vaccin personalizat anticancer – nu exclud intervenția chirugicala sau chimioterapia, dar ar putea reduce riscul de recidiva.  Vaccinurile personalizate impotriva cancerului au fost un  subiect intens dezbatut la…

AstraZeneca a recunoscut in premiera ca vaccinul sau anti-Covid poate provoca tromboze rare

10:51, 02.05.2024 - Unul dintre efectele secundare ale vaccinului AstraZeneca impotriva Covid-19 ar putea fi sindromul de tromboza cu trombocitopenie (TTS), a recunoscut pentru prima data compania biofarmaceutica internaționala, informeaza The Telegraph și Rai News.Sindromul de tromboza cu trombocitopenie provoaca cheaguri…

Descoperire uluitoare a cercetatorilor! Vitamina care ar putea juca un rol important in combaterea cancerului

10:55, 27.04.2024 - Un studiu recent, publicat in revista Science, sugereaza ca vitamina D ar putea juca un rol important in combaterea cancerului, scrie Mediafax. Cercetatorii au descoperit ca șoarecii hraniți cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistența sporita la tumori și au raspuns mai bine la tratamentele…

Sezonul capușelor și boala Lyme. Specialiștii propun o noua soluție

10:50, 27.03.2024 - Boala Lyme și sezonul capușelor Temperaturile in creștere ce au urmat unei ierni ușoare ajuta capușele sa devina active și sa transmita, in numar mai mare și mai devreme, boala Lyme. Conform Institutului Național de Sanatate Publica, in Romania, la nivel național, in anul 2018, au fost confirmate 532…

Pas important in lupta impotriva HIV - S-a reușit sa eliminarea HIV din celulele infectate folosind tehnologia de editare genomica CRISPR

14:40, 20.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din Amsterdam a reușit sa elimine HIV din celulele infectate folosind tehnologia de editare genomica CRISPR. CRISPR acționeaza ca o "foarfeca moleculara" care taie ADN-ul virusului HIV, eliminand parțile "rele", potrivit news.ro Speranța este ca, in cele…


Ce parere ai despre aceasta stire?