Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Imagini ŞOCANTE în care soldaţii din armata ucraineană sunt forţaţi de separatişti să-şi mănânce propriile uniforme

Publicat:

Vei ramâne socat! Presa internaționala a obținut o filmare în care se vede cât de umiliti sunt soldații din armata ucraineana, dupa ce sunt capturați de separatiștii pro-ruși.
 
În imagini se poate observa cum patru soldați din armata ucraineana stau în genunchi și au mâinile prinse la ceafa, în timp ce separatiștii le taie emblemele de pe uniforme, potrivit dailymail.co.uk.
 
Apoi, cei patru soldați ucraineni sunt obligati sa manânce emblemele, deoarece separatiștii le taie și le baga…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

VIDEO/ Imagini șocante din Polonia - Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Varșovia, distrus in totalitate de un incendiu uriaș

15:55, 12.05.2024 - Un centru comercial din Varsovia a fost distrus aproape in totalitate de un incendiu masiv izbucnit sambata noaptea, fara a se inregistra victime umane, au anuntat autoritatile poloneze, potrivit Reuters.Complexul comercial Marywilska 44, ce gazduia aproximativ 1.

Alerta la centrala nucleara Zaporojie! Rusia acuza armata ucraineana ca ar fi lovit-o

19:01, 07.04.2024 - Armata ucraineana a lovit duminica cupola de deasupra unui reactor oprit al centralei nucleare Zaporojie, dar nivelurile de radiatii sunt normale si nu exista daune grave, a declarat administratia instalata de Rusia a centralei.Nu a fost imediat clar ce arma a fost folosita, dar administratia centrala…

(VIDEO) Drona prabusita in Insula Mare a Brailei. Ce spune MApN

11:05, 29.03.2024 - MApN anunta vineri ca elemente dintr-o posibila drona au fost gasite in Insula Mare a Brailei. “In seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (drona), pe un teren agricol din Insula Mare a Brailei.  Ministerul Apararii Nationale, impreuna…

Kremlinul a instruit presa de stat sa sublinieze posibile „urme ucrainene” in informațiile despre atacul terorist de la sala Crocus. Putin: partea ucraineana „pregatea o fereastra”

15:05, 23.03.2024 - Publicațiile ruse loiale au primit instrucțiuni de la Administrația Prezidențiala Rusa pentru a sublinia posibile „urme ucrainene” in informațiile pe care le dau publicitații despre atacul terorist din sala de spectacole Crocus de langa Moscova.


Ce parere ai despre aceasta stire?