Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Imagini de la nunta băiatului cel mare al lui Silviu Prigonă, Honorius

Publicat:

trece astazi printr-un moment important al vietii lui. Baiatul cel mare al cunoscutului om de afaceri, îsi unesete astazi destinele cu aleasa inimii sale.

face astazi un pas important în viata sa. Alaturi de cea pe care a ales-o sa îi fie aproape, Honorius a pasit în interiorul bisercii unde urma sa se oficieze ceremonia religioasa. La intrarea în biserica, cei doi miri au fost întâmpinati de mai multi porumbei, dar si de un aranjament floral foarte atent realizat.

Dupa terminarea ceremoniei, cei doi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu ce nu s-a vazut de la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu. Parinții mirilor, extrem de emoționați

11:50, 15.06.2024 - Pepe a publicat noi imagini de la nunta cu Yasmine Pascu. Parinții mirilor au fost extrem de emoționați la eveniment, iar artistul i-a avut alaturi pe cei trei copii ai sai.A trecut exact o saptamana de cand Pepe și Yasmine Ody și-au unit destinele in fața lui Dumnezeu și au organizat o petrecere fastuoasa,…

Cum a aratat tortul de la nunta lui Razvan Simion cu Daliana Raducan! A avut trei etaje și un decor fabulos! /FOTO

11:55, 13.06.2024 - Au aparut noi imagini de la nunta lui Razvan Simion cu Daliana Raducan! Cei doi s-au casatorit in mare secret in urma cu cateva zile, dar au așteptat momentul potrivit pentru a impartași cu fanii imagini din cea mai frumoasa zi a vieții lor. Iata cum arata tortul pe care l-au avut la nunta.

Cele mai emoționante imagini de la nunta lui Razvan Simion cu Daliana Raducan! Au stralucit unul alaturi de celalalt: ”Ne-am așteptat...” / VIDEO

22:06, 10.06.2024 - Razvan Simion și Daliana Raducan au devenit soț și soție in urma cu cateva zile. Au organizat o nunta in secret și i-au luat pe fani prin surprindere cu imagini emoșionante de la nunta lor! Iata cele mai speciale ipostaze in care au fost filmați, in ziua cea mare!

EXCLUSIV | Gica Popescu, nunta de argint de 100.000 de euro! Imagini fabuloase de la evenimentul de la Ciolpani!

20:45, 10.06.2024 - Gica Popescu și soția lui au sarbatorit 25 de ani de casnicie. Fostul capitan al echipei naționale nu s-a uitat deloc la bani și a scos o suma impresionanta din cont pentru a-i face o surpriza imensa partenerei sale. De la eveniment nu a lipsit Gica Hagi.

Daniel Pavel s-a casatorit! Imagini spectaculoase de la nunta prezentatorului TV cu Ana Maria Pop / VIDEO

21:50, 08.06.2024 - Astazi, pe data de 8 iunie 2024, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au devenit soț și soție. Cei doi indragostiți au spus cel mai important DA in fața ofițerului de stare civila, și ulterior și-au unit destinele și in fața lui Dumnezeu. Chiar in aceste momente are loc, intr-un cadru de vis, petrecerea.

Este pe val in lumea fotbalului, dar nu uita nici de iubita! Pentru Valentin Mihaila, nimic nu este mai important decat partenera. Imagini exclusive cu atacantul echipei Parma și Ami Colhon / PAPARAZZI

22:55, 01.06.2024 - Valentin Mihaila și noua lui iubita s-au afișat impreuna pentru prima data in urma cu cateva saptamani și se pare ca se ințeleg din ce in ce mai bine. Fotbalistul și actuala partenera au fost vazuți in timp ce se plimbau intr-o zona buna a Capitalei. Cum au fost surprinși.

Au devenit soț și soție! Imagini impresionante de la nunta momentului in showbiz, cum au petrecut vedetele

12:15, 19.05.2024 - In aceste zile, in showbizul romanesc nu se vorbește decat despre nunta momentului, iar imaginile sunt impresionante. Afla cine sunt cei care au devenit soț și soție, și cum au petrecut vedetele. Imagini impresionante de la nunta momentului in showbiz Celebru deja pe rețelele de socializare, și nu numai,…

Prodanca. Punct și de la capat. Finii Anamariei Prodan s-au cununat in Las Vegas. Ce rochie va purta Kallina la nunta: „Acum sunt doamna...” / VIDEO

21:15, 06.04.2024 - Finii Anamariei Prodan au facut pasul cel mare in Las Vegas! Ce rochie va purta Kalina la nunta. Viitorii miri au terminat repede cu actele, așa ca sunt nerabatori sa faca și marea petrecere. Imagini emoționante in cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capat!


Ce parere ai despre aceasta stire?