Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / I-a dat gata pe toţi cu dansul ei la bară! Ucraineanca Emily a ajuns în finala "Next Star"! Ţi-a plăcut?

Publicat:

Editia de duminica, 22 martie, a show-ului de talente "", de la Antena 1, a fost câstigata de o pustoaica din Ucraina. a fost protagonista unui moment memorabil - a dansat la bara.

Emily Moskalenko, o fetita de opt ani din Ucraina, este câstigatoarea editiei de duminca a show-ului "", de la Antena 1, ea ajungând astfel în finala concursului.

Adorabila fetita a impresionat pe toata lumea cu dansul ei la bara, demonstrând ca o mobilitate iesita din comun.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doctorul Adrian Marinescu linisteste. Nu este un risc vital pentru Florin Piersic

16:35, 08.05.2024 - Noi vesti despre marele actor Florin Piersic. Directorul medical al Institutului „Matei Bals”, Adrian Marinescu, a declarat, miercuri, ca nu se discuta la acest moment despre o infectie care sa ii puna actorului Florin Piersic viata in pericol. „Dansul nu numai ca este stabil, nu as spune ca starea…

Alina și Cristin Tomi s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a placut foarte mult momentul acesta”

10:21, 23.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Dan Negru, dezvaluiri despre Omar Arnaout, caștigatorul Next Star. Gestul emoționant al lui Gigi Becali EXCLUSIV

16:55, 10.04.2024 - Vestea ca Omar Arnaout (23 de ani), fostul caștigator ”Next Star” (Antena 1), a devenit recent tatic, l-a impresionat pe Dan Negru, prezentatorul competiției tv. In exclusivitate pentru Playtech Știri, Dan Negru a dat timpul inapoi și și-a amintit de acea ediție de infarct, din 2013, in care țara s-a…

Ciolacu : Nu mi-a placut Iohannis

05:35, 09.04.2024 -     Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca decizia cu privire la viitorul prezidențiabil PSD va fi luata dupa alegerile din 9 iunie. „Eu cred ca este corect sa vedem votul romanilor de pe 9 iunie și pe urma politicienii pot lua decizii foarte rapid. Eu nu sunt convins, eu cu mine, ca sunt cel mai bun…

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Cine este concurentul care a primit cuțitul de aur de la chef Orlando Zaharia. A gatit un desert complex / VIDEO

23:21, 08.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 8 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a fost plina de emoții. Alexandru Sabadeanu a primit cuțitul de aur de la chef Orlando Zaharia. Concurentul a gatit un desert complex pentru jurații emisiunii. Aceștia au fost impresionați!

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor

20:55, 01.04.2024 - Cel de-al șaptelea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: "Nu se va discuta niciodata instituțional, la nivel NATO și UE"

17:06, 27.02.2024 - Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 CNN posibilitatea ca partenerii Kievului sa trimita militari in Ucraina, așa cum a președintele francez Emmanuel Macron a lasat sa se ințeleaga ca ar fi posibil.

Edi Radoiu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

10:15, 27.02.2024 - Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.


Ce parere ai despre aceasta stire?