Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) GetWeekend! Cupcake land!

Publicat:

Prima oprire din  acest episod GetWeekendStephany’s a fost in vizita pentru a afla cum se fac briosele! Dupa, urmeaza un ceai in frumoasa gradina de la Ceai la Vlaicu!

Nu ratati evenimentele weekend-ului – avem niste recomandari pe care nu le puteti rata!
Mai multe pe getlokal.ro

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat prins cu țigari de contrabanda in mașina. A primit o amenda imensa

10:05, 16.06.2024 - Un aradean care a fost prins cu țigari de contrabanda in mașina a primit o sancțiune contravenționala imensa, de 100.000 de lei. „La data de 14 iunie, pe strada Ion Creanga din municipiu, a fost oprit pentru control, de polițiștii Secției 1 Vlaicu, un autoturism despre care exista suspiciunea ca transporta…

I-au prins in Gai cu țigarile de contrabanda in mașina

10:05, 16.06.2024 - Comunicat IPJ Arad. La data de 14 iunie a.c., pe str. Ion Creanga din municipiu, a fost oprit pentru control, de polițiștii Secției 1 Vlaicu,... The post I-au prins in Gai cu țigarile de contrabanda in mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Noua amplasamente pentru comertul ambulant cu pepeni

17:01, 13.06.2024 - Daca initial erau acoperite doar cartierele Gradiste, Bujac, Gai si Aradul Nou, Primaria a revenit asupra locatiilor, introducand pe lista amplasamentelor si cartierele Alfa, Confectii, Vlaicu si Micalaca.

Prinsa cu țigarile de contrabanda, in fața unui centru comercial din Arad

16:20, 21.05.2024 - Comunicat IPJ Arad. La data de 20 mai a.c., polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat in fața unui centru comercial din municipiu, o femeie de... The post Prinsa cu țigarile de contrabanda, in fața unui centru comercial din Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Exponatul lunii aprilie la Muzeul Județean Argeș: inel sigilar cu gema

12:10, 02.04.2024 - Muzeul Județean Argeș prezinta publicului, in luna aprilie, in cadrul microexpoziției  „Exponatul lunii”, un inel sigilar cu gema. In punctul „Siliște”, situat in lunca dintre localitațile Retevoiești și Varzaroaia, pe malul drept al Raului Doamnei, la cca. 400-500 m nord-est de ultimele gospodarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?