Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO FOTO RedBull și noul monopost cu care vrea să câștige din nou împotriva rivalilor de la Mercedes

Publicat:

a reușit sa câștige titlul mondial din Formula 1 dupa o ultima etapa a sezonului () electrizanta. RedBull a prezentat noul monopost pentru 2022, cel cu ajutorul caruia își dorește sa detroneze pe Mercedes și din ierarhia echipelor.

Glumind pe seama noului monopost, oficialii celor de la RedBull au spus ca modificarea cea mai importanta pentru 2022 este aceea ca pe mașina lui va aparea 1 în loc de 33 (aluzie la titlul cucerit de pilotul olandez în 2021).

Ready to send it \uD83D\uDD25 Bringing in a whole new era of #F1…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mercedes pregatește 150 de milioane pentru Max Verstappen! Olandezul a reacționat ferm: „Toto știe asta!”

17:56, 03.05.2024 - Max Verstappen (26 de ani), campionul en-titre din Formula 1, spune ca nici macar o oferta de 250 de milioane de euro anual nu l-ar tenta sa paraseasca Red Bull, daca asta ar presupune sa conduca un monopost cu care sa nu poata concura la primele poziții. Se vorbește din ce in ce mai mult despre posibilitatea…

Formula 1: Dorit de Mercedes, Max Verstappen vorbește despre viitorul sau in „Marele Circ”

17:20, 03.05.2024 - Presa din Germania a scris in ultima perioada despre posibila mutare a lui Max Verstappen (Red Bull) la Mercedes, iar triplul campion mondial a comentat aceste zvonuri inainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Formula 1: Motivele pentru care Max Verstappen ar urma sa negocieze cu Mercedes

12:25, 30.04.2024 - Bun cunoscator al lumii automobilistice și un pilot cu experiența, olandezul Tom Coronel vorbește intr-un podcast pentru RacingNews365 despre motivele pentru care compatriotul Max Verstappen ar urma sa negocieze cu ocazia Marelui Premiu din Miami un contract cu Mercedes.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…

Pilotul favorit sa-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull in 2025

13:55, 09.04.2024 - ​Este agitație mare pe piața transferurilor din Formula 1 dupa ce Lewis Hamilton a ales sa plece la Scuderia Ferrari. S-a eliberat un loc important la Mercedes, dar speculații au existat și despre viitorul coechipier al lui Max Verstappen la RedBull.

Formula 1: Max Verstappen comenteaza zvonurile despre transferul sau la Mercedes

11:15, 07.03.2024 - Tatal lui Max Verstappen a cerut indepartarea directorului general Christian Horner de la Red Bull, dar pilotul olandez spune ca nu se gandește sa plece de la echipa austriaca, in ciuda zvonurilor aparute in ultima perioada.

Clauza care-i permite lui Max Verstappen sa PLECE de la Red Bull » Presa internațional vuiește: trece la Mercedes?!

16:46, 05.03.2024 - In contextul apelor tulburi din cadrul Red Bull Racing, publicațiile de specialitate scriu despre o clauza care presupune ca Max Verstappen (26 de ani) sa poata parasi echipa in cazul in care consilierul Helmut Marko pleaca sau este demis. Red Bull Racing a inceput sezonul 2024 de Formula 1 așa cum…

Hamilton și Russell lideri cu Mercedes in a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul MP al Bahrainului

20:20, 29.02.2024 - Lewis Hamilton și coechipierul sau George Russell conduc clasamentul timpilor din antrenamentele ce preced cursa de debut a sezonului de Formula 1, din Bahrain. Surprinzatoarea dubla Mercedes e urmata de Alonso. Triplul campion mondial, Max Verstappen, a fost doar al șaselea cu Red Bull. Septuplul…


Ce parere ai despre aceasta stire?