Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Familie din Mehedinți, șocată și scârbită de conținutul oribil pe care l-au găsit într-o conservă de la Carrefour

Publicat:

O familie din județul Mehedinți a achiziționat recent mai multe conserve de pește in sos de roșii pentru consumul lor, fara sa se g gandeasca ca vor face o descoperire șocanta. Atunci cand au deschis acele cutii de conserve, pe langa peștele din interior, au observat cu stupoare niște nevertebrate inferioare plutind in acel sos roșu. Intreaga familie a fost extrem de dezgustata și a sesizat imediat problema, cerand explicații pentru aceasta situație inadmisibila.

Siguranța alimentara pare sa fie compromisa la orice pas, astfel ca, nici macar alimentele aflate in conserve, care se presupune ca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O familie din Eșelnița s-a trezit cu un șarpe in dormitor

22:36, 01.05.2024 - O familie din comuna Eșelnița, județul Mehedinți, s-a trezit cu un șarpe in dormitor. Reptila iși facuse culcuș, sub dulapul din dormitor. jandarmii au extras șarpele și l-au eliberat in natura.

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

Rețeta de fursecuri cu migdale și cacao. Desertul ideal pentru intreaga familie

22:05, 21.03.2024 - Deserturile sunt delicioase și se pot consuma in orice moment. Daca le preferi pe cele facute in casa, rețeta de mai jos este ideala și se prepara in doar cateva minute. La final, rezultatul va fi perfect și numai bun de consumat alaturi de intreaga familie.

O familie cu un copil de 5 luni a ramasa blocata cu mașina pe un drum inzapezit din Munții Sebeșului

08:30, 14.03.2024 - Salvamontistii din Alba au intervenit in noaptea de miercuri spre joi pentru a ajuta doi adulti si un copil de 5 luni, ramași blocati cu un autoturism de teren pe un drum impracticabil din cauza zapezii, in Muntii Sebesului, sa ajunga in siguranța la pensiunea unde erau cazati, relateaza Agerpres.Echipajul…

O comuna intreaga din Mehedinți, fara apa potabila. Oamenii sunt disperați: "Miroase a mortaciune. Nu poți trai, ce sa mai"

07:50, 14.03.2024 - Oamenii din comuna Vladaia spun ca risca se imbolnaveasca din cauza apei de la robinet, așa ca acum o folosesc doar in scop menajer și prefera sa mearga la fantanile din sat sa care apa cu bidoanele. Cel mai greu este pentru batrani sau cei cu probleme de sanatate."Nu beau ca e cu clor. Vine matase…

Ce poți face sambata, la Cluj? De la show de magie, la proiecții de film japonez, gasiți evenimente pentru intreaga familie!

09:11, 09.03.2024 - Zeci de evenimente au loc la Cluj-Napoca, la final de saptamana. De la expoziții de arta și spectacole de teatru la evenimente online și targuri de primavara, orașul are ceva de oferit pentru toata lumea.

Instructor de arte marțiale din Sydney, arestat pentru ca ar fi omorat o familie intreaga

15:20, 21.02.2024 - Un instructor de arte marțiale din Sydney a fost arestat fiind suspectat ca a omorat doi adulți și un copil, membri ai unei familii. Victimele sunt din Coreea de Sud. Suspectul se afla in spital avand mai multe rani, potrivit Reuters.

Langa noi: O familie intreaga a ajuns la spital dupa un accident care a avut loc la Suceava

09:50, 17.02.2024 - Langa noi: O familie intreaga a ajuns la spital dupa un accident care a avut loc la Suceava Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 17 Suceava-Beclean, la ieșire din localitatea Campulung Moldovenesc, județul Suceava, a avut loc un accident rutier produs intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?