Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / DE CE?! A mers dezbrăcată în frigul siberian, ca să ajungă la biserică

Publicat:

O femeie a socat o întreaga comunitate de oameni, din Siberia, dupa ce a iesit în frig, dezbracata, ca sa ajunga la biserica. Motivul este unul halucinant.

O femeie a fost surprinsa în timp ce mergea dezbracata, prin zapada si cu o papusa-bebelus strânsa în brate, informeaza Metro. Totul s-a întâmplat în Siberia, în apropierea unei biserici.

Se pare ca motivul pentru care femeie a recurs la un astfel de gest a fost pentru a potoli spiritele rele si pentru a le îndeparta de ea.

Întregul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta dupa ce un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie de 87 de ani, venita in carje la biserica

19:41, 22.04.2024 - Un incident neplacut a avut loc, dupa ce un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani, starnind un val de reacții indignate. Motivul pentru acest refuz a fost considerat de mulți drept șocant și inacceptabil, iar Arhiepiscopia Tomisului a demarat o ancheta pentru a clarifica situația.…

Ancheta dupa ce un preot roman a refuzat sa spovedeasca o femeie venita in carje la biserica. Motivul este uluitor: „Preotul i-a spus mamei mele ca nu o spovedeste”

17:40, 22.04.2024 - Familia femeii a povestit totul in mediul onlineFamilia femeii a decis sa faca publica intreaga experiența pentru a trage un semnal de alarma in legatura cu ceea ce s-a intamplat. Totul s-a petrecut recent, cand femeia in varsta de 87 de ani, insoțita de fiul sau, a mers in carje la biserica pentru…

Un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie de 87 de ani, venita in carje. Motivul invocat e penibil

15:15, 22.04.2024 - Un preot din Constanța este cercetat de Arhiepiscopia Tomisului pentru ca a refuzat sa spovedeasca o femeie pentru ca nu face parte din parohia lui.Un barbat a relatat pe o retea de socializare ca a mers cu mama sa, in varsta de 87 de ani, sa se spovedeasca, iar preotul a refuzat-o.”Am fost cu mama…

Circ pe zebra: O femeie a traversat strada, chiar sub nasul polițistului care ii arata ca nu are voie: agentul a fugit dupa ea / VIDEO

17:46, 17.04.2024 - O femeie care se deplasa ca pieton pe o strada din Bacau a fost sancționata cu o amenda in valoare de 495 de lei de catre Poliția Rutiera. Motivul amenzii a fost ignorarea semnalelor unui agent de circulație care dirija traficul și care i-a indicat sa aștepte la trecerea pentru pietoni.

VIDEO: Femeie din Bacau, amendata pentru nerespectarea indicațiilor polițistului la trecerea de pietoni

14:30, 17.04.2024 - In cursul dimineții de astazi, 17 aprilie, o femeie in varsta de 43 de ani din Bacau a fost sancționata cu o amenda in valoare de 495 de lei de catre un polițist de la Biroul Rutier. Motivul amenzii a fost nerespectarea indicațiilor polițistului care dirija traficul la trecerea de pietoni de pe strada…

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.

Primarul de Nucet scapa de procesul in care era inculpat pentru gheața cazuta la Vartop peste o femeie. Care e motivul

12:40, 16.02.2024 - Judecatorii din Beiuș au decis incetarea procesului penal in care primarul de Nucet, Mircea Adrian Tuduce, soția sa și fosta administratoare a societații de gospodarire a orașului au fost inculpați pentru vatamare corporala din culpa.

O femeie din SUA a fost compactata de patru ori dupa ce a fost aruncata intr-o mașina de gunoi: „Era in agonie” VIDEO

12:05, 01.02.2024 - O femeie, in varsta de 60 de ani, din Manchester, New Hampshire, a trecut prin clipe groaznice luni, 29 ianuarie. Ea s-a ales cu rani grave, dupa ce tomberonul in care se afla a fost golit in sistemul mașinii de gunoi care proceseaza resturile și a fost compactata de patru ori, relateaza Metro.


Ce parere ai despre aceasta stire?