Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO| Cutremur în Afganistan: Cel puțin 26 de persoane și-au pierdut viața

Publicat:

Un cutremur de o magnitudine de 5,3 a ucis cel putin 26 persoane si a ranit multe altele in vestul Afganistanului, au declarat autoritatile locale, relateaza AFP.

Victimele au murt in surparea locuintelor, in districtul Qadis, in provincia Badghis, a declarat AFP guvernatorul districtului, .

Magnitudinea cutremurului a fost revizuita la 5,3, dupa ce a fost estimata initial la 5,6, potrivit News.ro.

”Exista si raniti in cutremur”, a anuntat acest oficial afgan.

„Cinci femei și patru copii se numara printre cele 26 de persoane ucise in urma cutremurului”,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 30.000 de locuințe au fost distruse de ciclonul Remal din Bangladesh. Cel puțin 10 persoane și-au pierdut viața

15:50, 27.05.2024 - Cel putin 10 persoane au murit, peste 30.000 de locuinte au fost distruse si alte zeci de mii avariate dupa ce ciclonul Remal s-a dezlantuit asupra regiunilor costiere din Bangladesh, au declarat luni inalti oficiali locali.

Cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața dupa tornadele din sudul Statelor Unite | VIDEO

06:20, 27.05.2024 - Cel puțin 15 persoane au murit in sudul SUA, conform autoritaților citate de media, dupa trecerea unor tornade puternice care au lovit statele Texas, Oklahoma si Arkansas in cursul noptii de sambata spre duminica

Tragedie la un restaurant! Cladirea s-a prabușit peste clienți. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața / FOTO

10:00, 24.05.2024 - O tragedie s-a petrecut la un restaurant din Mallorca! Cladirea s-a prabușit peste clienți. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața in incident, iar alte zeci de persoane au fost grav ranite.

Coincidența sinistra: Cel puțin 19 oameni au murit in doua accidente in care au fost implicate microbuze

07:41, 21.05.2024 - Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in Peru in doua accidente de microbuz, au anuntat luni autoritatile locale, relateaza AFP.Zece persoane au murit si 16 au fost ranite intr-o coliziune cu o remorca-tractor in regiunea Pasco (centru) luni dimineata, in timp ce alte noua persoane au murit si sase…

Elveția: 6 raniți intr-un atac cu cuțitul

11:55, 16.05.2024 - Un barbat cu un cuțit a atacat mai multe persoane in orașul elvețian Zofingen, miercuri seara. Bilanțul este de 6 raniți, inclusiv atacatorul. . Mai mulți trecatori au fost raniți intr-un atac fara discernamant cu cuțitul in orașul Zofingen din nordul Elveției, la aproximativ 50 de kilometri sud de…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Cutremur puternic in urma cu puțin timp. Unde s-a produs seismul de vineri dimineața

09:30, 22.03.2024 - Vineri dimineața, 22 martie 2024, a avut loc un nou cutremur. La ora 07:20, ora locala a Romaniei, s-a produs un seism cu magnitudinea de 4.4, la adancimea de 10.0 km, in Grecia-Albania. Cutremur puternic in Grecia Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter, a avut loc, vineri…


Ce parere ai despre aceasta stire?