Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Copilul fără cap a transmis un mesaj întregii lumi! Ce spune băieţelul care a uimit cu planeta

Publicat:

, copilul nascut cu jumatate de cap, sarbatoreste înca un Craciun alaturi de familia lui, uimind întreaga lume cu puterea lui. Parintii copilului de 1 an si jumatate au transmis tuturor celor care-i sustin un mesaj impresionant în numele fiului lor.

, cunoscut drept baietelul fara cap, sarbatoreste al doilea lui Craciun, lucru cu adevarat miraculos. Parintii baietelului au scris un mesaj pe care l-au transmis lumii întregi, în numele fiului lor.

(foto: facebook)

"Vreau sa va trimit o scrisoare de Craciun

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Elena Merișoreanu l-a criticat dur pe Marius Elisei. Ce i-a transmis dupa ce a nu a fost la inmormantarea Mioarei Roman

15:45, 13.03.2024 - Elena Merișoreanu a rupt tacerea. Vedeta nu s-a mai putut abține și i-a transmis un mesaj dur lui Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Artista este extrem de deranjata de faptul ca barbatul nu a participat la inmormantarea fostei sale soacre, motiv pentru care a ținut sa faca precizari dure. Elena…

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

22:26, 06.03.2024 - Anamaria Ionescu a „refulat” și i-a transmis soțului ei, Tudor Ionescu, tot ce simte in ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024. Concurenta i-a strigat de fața cu toata lumea un mesaj pe care cu greu il va putea uita. Camerele au surprins un moment rupt din filmele de dragoste.

Sofer prins cu 275 km pe ora in jud. Brașov! Poliția i-a transmis un mesaj pe Facebook: Am decis sa-ți oferim un "permis de odihna"

20:56, 03.03.2024 - ”Stimate conducator auto, avem onoarea de a te informa ca vehiculul tau a fost surprins de aparatul radar intr-o cursa de viteza mai captivanta decat un film de actiune! Suntem impresionati de performanta ta, insa suntem aici pentru a te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant (sau pe asfalt, in cazul…

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?