Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO| Cisiordania: Mii de persoane au participat la funeraliile a cinci palestinieni ucişi într-o operaţiune a armatei israeliene

Publicat:

Mii de persoane au participat marti la Nablus, in Cisiordania ocupata, la funeraliile a cinci palestinieni ucisi intr-o operatiune a armatei israeliene impotriva unei noi grupari de tineri combatanti implicati in atacuri, relateaza AFP.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

MMSS: Apoape 34.000 de persoane au participat la Bursa Generala a Locurilor de Munca; 629 au fost angajate pe loc

22:20, 17.05.2024 - Un numar de 33.784 de persoane au participat vineri la Bursa Generala a Locurilor de Munca, organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) la nivel national, iar 629 au fost angajate pe loc, informeaza Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS) pe pagina de Facebook.

Cinci palestinieni uciși și un ofițer de poliție ranit intr-o operațiune israeliana din Cisiordania

05:55, 05.05.2024 - Cinci palestinieni au fost ucisi si un ofiter de politie a fost ranit intr-o operatiune desfasurata sambata de fortele de securitate israeliene in Cisiordania ocupata, transmite dpa, citat de AGERPRES.

Peste 14 palestinieni au fost ucisi in Cisiordania ocupata, in timpul unor violente in crestere

11:25, 21.04.2024 - Fortele israeliene au ucis sambata 14 palestinieni in timpul unui raid in Cisiordania ocupata, iar un sofer de ambulanta a fost omorat in timp ce mergea sa preia ranitii dintr-un atac separat al colonistilor evrei violenti, au spus autoritatile palestiniene, citate de Reuters, potrivit news.ro

Operatiune de amploare a fortelor israeliene in Cisiordania

20:25, 20.04.2024 - Forțele de aparare israeliene (IDF) au declarat sambata ca forțele de securitate au ucis 10 "teroriști" intr-o operațiune in curs de desfașurare in Nur al-Shams, o tabara de refugiați din Tulkarm, in nordul Cisiordaniei ocupate.

Doi palestinieni, ucisi in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania

05:15, 16.04.2024 - Doi palestinieni au fost ucisi ieri in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania, confruntari extrem de violente, potrivit armatei israeliene, scrie France Presse. Acestea au fost declanșate in weekend de asasinarea suspecta a unui adolescent evreu, informeaza Rador Radio Romania.

Zeci de palestinieni au fost uciși in atacuri israeliene, in timp ce așteptau ajutoare (Ministerul Sanatații din Gaza)

07:55, 15.03.2024 - Autoritațile controlate de Hamas din Fașia Gaza acuza forțele israeliene ca au ucis zeci de palestinieni care așteptau ajutoare, ieri, in doua atacuri separate. Primul incident a fost un atac aerian asupra unui centru de distribuire a ajutoarelor din centrul teritoriului.

Patru palestinieni au fost ucisi in operatiuni israeliene in Cisiordania

18:40, 13.03.2024 - Patru persoane au fost ucise in operatiuni ale armatei israeliene in Cisiordania, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii de la Ramallah, citat de agentia DPA, potrivit Agerpres. Media palestiniene au raportat ciocniri intre militanti palestinieni si armata la Jenin, un bastion al militantilor, cu…

Medicul Tiberiu Irimia: Dumnezeu a facut dreptate pentru Parcul Trivale

19:16, 02.03.2024 - Prea multa politica, mizerie, minciuni și procese deschise din inconștiența se adunasera pe tema padurii Trivale. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul Tiberiu Irimia, consilier local, face o analiza pertinenta a scandalului creat in jurul padurii Trivale: ’’Dupa ce am asistat in ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?