Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cine sunt cei care au sărit să o ajute cu bani pe Denisa Răducu! Mama cântăreţei, dezamăgită total!

Publicat:

In ultima perioada s-a tot spus despre ajutorul pe care l-ar fi primit din partea manelistilor. a spus adevarul in cadrul emisiunii "" din aceasta seara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul fetiței de doi ani din Dolj gasita moarta face lumina! Ce probleme de sanatate are, de fapt, verișorul Raisei

19:45, 29.05.2024 - Crenguța, mama principalului suspect in cazul morții Raisei, nu il crede pe fiul ei in stare sa ii faca rau copilei, mai ales ca a mai stat in preajma ei și inainte, spune ea. Femeia a lamurit și subiectul legat de problemele de sanatate cu care se confrunta verișorul Raisei.

Acces Direct. Cristi Tanase, un coșmar pentru familia lui? Dezvaluirile șocante facute de fosta partenera: „Pe mama a strans-o de gat” / VIDEO

18:05, 16.05.2024 - Cristi Tanase ar fi fost un coșmar pentru familia lui. Fosta partenera de viața a facut declarații șocante despre casncia pe care a avut-o alaturi de el. Femeia susține ca fostul fotbalist ar consuma substanțe psihoactive.

Acces Direct. Parinții intorși din strainatate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastra...” / VIDEO

18:50, 01.05.2024 - Parinții intorși din strainatate sunt șantajați de bunici? Denisa este intr-o situația disperata și nu știe ce sa mai faca, deoarece nu-și mai poate lua fetița de la familia ei. Iata ce a marturisit femeia despre situația șocanta in care se afla!

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Fiul antrenorului de tenis intervine intre tatal lui și fosta soție. Nu mai ține legatura nici cu sora lui vitrega

20:25, 14.03.2024 - Mihai Tomescu a ajuns intr-o situație dificila, dupa ce fosta soție și fiica lui s-ar fi aliat impotriva lui. Antrenorul de tenis risca sa ramana pe strazi, iar proprietatea din Snagov ar urma sa ajunga la cele doua femei.


Ce parere ai despre aceasta stire?