Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Ce mesaj le-a transmis Maia Sandu moldovenilor în ajunul Crăciunului pe rit vechi

Publicat:
VIDEO | Ce mesaj le-a transmis Maia Sandu moldovenilor în ajunul Crăciunului pe rit vechi

, , le-a transmis moldovenilor sa aiba parte de cat mai multe momente de liniste sufleteasca, de implinire si incredere in viitor, in ajunul Craciunului pe rit vechi, scrie news.ro.

Sefa statului a publicat imagini pe retelele de socializare, in care apare si o persoana asemanatoare cu mama presedintei , noteaza newsmaker.md.

„Fie ca sarbatoriti Craciunul pe 25 decembrie, fie pe 7 ianuarie, va doresc sa aveti cat mai multe momente de liniste sufleteasca, de implinire si incredere in viitor.

Sa avem grija de cei din jur, sa ne tratam…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu a transmis un mesaj cu ocazia Paștelui sarbatorit astazi de catolici

17:05, 31.03.2024 - Astazi, Creștinii catolici sarbatoresc Paștile. Cu aceasta ocazie Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj. „Paște binecuvintat le doresc tuturor creștinilor romano-catolici, protestanți și enoriași ai Bisericii Apostolice Armene care sarbatoresc astazi Invierea Domnului! Sarbatori…

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Maia Sandu, mesaj dupa atacul terorist de la Moscova: Suntem cu gandul alaturi de familiile victimelor

11:05, 23.03.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu vine cu un mesaj de regret, in care susține ca condamna orice act de violența. „Suntem cu gandul la toate familiile care si-au pierdut oamenii dragi”.

Doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE. Ce mesaj a transmis Maia Sandu moldovenilor

12:10, 03.03.2024 - Astazi, 3 martie 2024 se implinesc doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Cu aceasta ocazie președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj catre moldoveni.

Guvernul Romaniei a transmis un mesaj de solidaritate cu Ucraina

14:16, 24.02.2024 - Romania a fost alaturi de Ucraina inca din primele momente ale invaziei ruse și a facut eforturi constante și substanțiale pentru a veni in sprijinul țarii vecine, precum și a populației grav afectate, a transmis Guvernul Romaniei, in aceasta dimineața, cand se implinesc doi ani de la inceputul agresiunii.…

Maia Sandu, mesaj pentru Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer: Ii doresc recuperare rapida și completa Majestații Sale

18:05, 06.02.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a transmis un mesaj public Regelui Charles al III-lea, dupa ce Palatul Buckingham a anunțat, luni, ca majestatea sa a fost diagnosticat cu o forma de cancer.

Ultrașii FCU Craiova, prezenți la antrenament » Mesaj clar transmis jucatorilor: „Știința bate Dinamo”

23:10, 01.02.2024 - FCU Craiova se pregatește de meciul cu Dinamo, iar pentru fani partida are o insemnatate speciala. Iar ultrașii au ținut sa le arate și jucatorilor. FCU Craiova - Dinamo are loc vineri, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1 La antrenamentul…

Calendar Ortodox, 30 ianuarie 2023 - Sfinții Trei Ierarhi. Rugaciunea pe care este bine sa o rostești astazi pentru liniște sufleteasca

07:50, 30.01.2024 - An de an, la data de 30 ianuarie, are loc una dintre cele mai importante sarbatori din Calendarul Ortodox. Creștinii ortodocși ii sarbatoresc pe Sfinții Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul de Dumnezeu si Ioan Gura de Aur. Iata ce rugaciune trebuie sa rostești maine ca sa ai ajutor!


Ce parere ai despre aceasta stire?