Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cassandra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu"! Ce spune despre plecare

Publicat:

Dupa ce a stârnit numeroase discutii în casa Mireasa pentru fiul meu, Cassandra a decis sa plece acasa. Hotarârea ei a venit în urma cu putin timp, dupa ce Robert, iubitul ei, a fost eliminat.

Cassandra a spus ca are multe motive pentru care doreste sa plece, dar a pastrat misterul asupra lor. "Decid sa plec. Am multe motive, dar nu vreau sa vorbesc despre asta. Cosmin si Robert nu au nicio legatura. Am sa plec. Nu pot sa ramân", a declarat fosta concurenta. Într-o luna de zile, sase concurenti au parasit competitia.

Mireasa pentru…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poza dupa antrenamentul din sala. Cum arata acum

15:55, 27.04.2024 - Unul dintre foștii concurenți ai emisiunii Mireasa are mare grija de trupul sau. De la apariția sa inițiala pe micul ecran, Cosmin și-a facut remarcata prezența nu doar prin personalitatea sa carismatica, ci și prin transformarea sa fizica spectaculoasa.

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, pas important in relație! Cum sunt susținuți cei doi de doamna Anina: „Suntem mandri” / VIDEO

14:40, 23.02.2024 - Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, au facut un pas important in relație. Cum ii susține doamna Anina in prezent pe cei doi tineri indragostiți. Ce au marturisit cei trei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Mireasa. Antonia a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada! Concurenta a parasit platoul: „Refuz sa particip” / VIDEO

19:50, 07.02.2024 - Antonia a trecut prin clipe tensionate in ediția de astazi a emisiunii Mireasa. Concurenta nu s-a mai abținut și a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada. Tanara nu a mai stat pe ganduri și a parasit platoul.


Ce parere ai despre aceasta stire?