Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Bajtocura societăţii: Suferinţele unui tânăr cu nanism, filmate cu o cameră ascunsă

Publicat:

are 22 de ani si sufera de una dintre cele mai frecvente forme de nanism, acondroplazia, o boala congenitala caracterizata prin oprirea cresterii oaselor de la membre.

Tanarul american afirma ca din cauza infatisarii sale, oamenii din jurul sau il hartuiesc, il fotografiaza, se holbeaza la el, iar uneori chiar il jignesc.

„Am vrut sa nu mai fiu nevoit sa le povestesc oamenilor prin ce trebuie sa trec. Am vrut mai degraba sa le arat acestora ce mi se intampla, cum arata o zi din viata mea”, a declarat , pentru site-ul .

Astfel,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta desfigurata de operațiile estetice, apariție surprinzatoare: A revenit pe covorul roșu dupa noua ani! 5 ani a stat ascunsa de ochii publicului

16:51, 08.05.2024 - Met Gala 2024, unul dintre cele mai importante evenimente de moda din lume, a avut loc pe pe 6 mai, la Muzeul Metropolitan de Arta din New York, iar printre persoanele care au pașit pe covorul roșu s-au aflat și cateva vedete a caror apariție a fost surprinzatoare. Potrivit presei de peste hotare, Linda…

SUA au suspendat livrarea unor arme catre Israel, afirma un oficial american

13:21, 08.05.2024 - SUA au oprit un transport de armament catre Israel, a declarat un oficial american. Washingtonul face presiuni asupra aliatului sau pentru a evita o invazie la scara larga in Rafah, potrivit mediafax.

Imagini filmate cu camera ascunsa in palatul lui Putin la Marea Neagra | Construcția e plina de echipamente "Made in USA"

10:36, 08.05.2024 - Fundația Anti-Corupție fondata de Aleksei Navalnii la inceputul deceniului trecut și, ulterior, interzisa in Rusia, a publicat un nou documentar bazat de imagini obținute cu camera ascunsa in palatul construit pentru președintele rus Vladimir Putin la mal

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?