Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Atmosferă de vis la primul meci al lui Rangers pe Ibrox Park » Goian a devenit un adevărat idol în Scoţia

Publicat:

Retrogradati in divizia a IV-a a Scotiei, jucatorii lui , printre care si , au avut o surpriza imensa la primul meci din acest sezon.

La partida cu din primul tur al , echipa lui a fost sustinuta de peste 40.000 de fani pe . A fost o atmosfera cu care stadionul era obisnuit la meciurile din cupele europene sau la disputele cu marea rivala, .

Fostul fotbalist al Stelei, a fost titular la gazde, care nu au dezamagit oamenii prezenti si s-au impus cu 4-0. Jucatorii…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celtic Glasgow, campioana a Scotiei pentru a 54-a oara in istoria sa

09:01, 16.05.2024 - Echipa Celtic Glasgow a cucerit pentru a 54-a oara in istoria sa titlul de campioana a Scotiei la fotbal, dupa ce a invins formatia Kilmarnock, miercuri, in deplasare, cu scorul de 5-0, apropiindu-se astfel la un singur succes de recordul national detinut de rivala Glasgow Rangers.

Scoția ar putea sa se desparta de Regatul Unit in cel mult cinci ani, anunța premierul: „Independența e raspunsul”

14:06, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii.

Valentin Ceaușescu și-a facut apariția la sarbatoarea Stelei! Cum arata acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

16:25, 07.05.2024 - Azi, la Cercul Militar, Steaua sarbatorește 38 de ani de la caștigarea Cupei Campionilor Europeni. La eveniment a veni și Valentin Ceaușescu, cel care a fost apropiat de echipa in acea perioada. Jucatorii și staff-ul echipei roș-albastre, care pe 7 mai 1986 invingeau Barcelona la penalty-uri și cucereau…

BREAKING Scoția ramane fara premier. Humza Yousaf a demisionat din funcție

15:25, 29.04.2024 - Humza Yousaf a demisionat din funcția de prim-ministru al Scoției. Premierul a pierdut sprijinul politic dupa ce saptamana trecuta a rupt acordul partidului sau, SNP, cu Partidul Verzilor. Anunțul a fost facut luni.Premierul Humza Yousaf a demisionat.

O insula aflata intre Scoția și Irlanda de Nord a fost scoasa la vanzare

13:00, 27.04.2024 - O insula privata idilica de 453 de acri este de vanzare in largul coastei de vest a Scoției. Ea vine la pachet pentru cumparatori cu plaje de nisip, șapte case, un pub, un heliport și o intreaga biodiversitate, relataza CNN.

Rangers si Celtic vor disputa finala Cupei Scotiei

12:35, 22.04.2024 - Marile rivale Glasgow Rangers si Celtic Glasgow vor disputa finala editiei 2023-2024 a Cupei Scotiei la fotbal, gratie victoriilor obtinute in penultimul act al acestei competitii, potrivit Agerpres.

Inclusiv presa din Glasgow il da vandut pe Ianis Hagi: „Transferul lui este inevitabil!”

13:55, 19.04.2024 - Ianis Hagi (25 de ani), mijlocașul ofensiv imprumutat de Rangers la Alaves, nu ar ramane la vicecampioana Scoției. „In pofida dezmințirilor de pe Ibrox Park, pare inevitabil ca la un moment dat, ce depinde daca managerului Philippe Clement ii va placea ce vede cand romanul se va intoarce, Hagi sa ajunga…

Andra Tradițional 2 SOLD OUT la Londra, pe OVO ARENA Wembley. Cine sunt romanii din spatele evenimentului

10:45, 21.03.2024 - Evenimentul din 17.03.2024 a fost istoric și a adunat peste 12.500 de participanți din Anglia, Italia, Spania, Scoția și Romania, conform relatarilor presei romanești. Atmosfera din sala a fost pur și simplu incredibila. Pe parcursul celor aproximativ 3 ore de spectacol, Andra și invitații sai au reușit…


Ce parere ai despre aceasta stire?