Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Antonia şi Alex Velea s-au căsătorit? Declaraţii EXCLUSIVE

Publicat:

Antonia a facut marele anunt astazi în urma marii povesti de dragoste pe care o traieste alaturi de .



Cuplul format din mai marii ai muzicii usoare de astazi din România a luat decizia! si Antonia au decis sa se casatoreasca, dar în vazul... nimanui!
În contextul botezului colegului lor de scena , Antonia a dat totul pe fata! "Ce nu stiti? Am facut si noi nunta, dar n-ati aflat!", a spus dezinvolta Antonia.

Antonia se afla într-o relatie cu , împreuna cu care…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu participa Romania la Eurovision 2024. Care sunt marii favoriți. Concursul a inceput la Malmo de pe 7 mai

21:56, 08.05.2024 - Romania este absenta in acest an de la Eurovision. Concursul a inceput deja ieri, 7 mai, cu prima semifinala. Decizia ca țara noastra sa nu participe la Eurovision 2024 a fost luata in luna ianuarie, asta dupa ce, la acel moment, s-a zvonit ca este posibil ca țara noastra sa nu aiba un reprezentant.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Vlad Obu, prietenul fraților Tate, liber dupa 10 luni de arest! Primul lucru pe care l-a facut controversatul milionar in libertate. Declarații exclusive

22:55, 16.04.2024 - Vlad Obu, prietenul fraților Tate, este liber dupa 10 luni in care a fost arestat. Controversatul milionar ne-a oferit declarații exclusive despre prima zi in libertate, dar și despre stadiul procesului in care este cercetat.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Omar Arnaout, primul caștigator „Next Star”, a devenit tata: „A venit! Dumnezeu e Mare! Milos!”

11:35, 06.04.2024 - Omar Arnaout, primul caștigator „Next Star”, a devenit tata vineri, 5 aprilie. Tanarul artist, in varsta de 22 de ani, a impartașit vestea cea mare cu fanii sai.Omar Arnaout, cunoscut pentru talentul sau muzical, impartașește acum o bucurie imensa din viața sa și anunțat recent ca a devenit tata pentru…

Hamude Dawoud, primele declarații dupa ce s-a casatorit! Ce spune artistul despre femeia care a reușit sa il cucereasca

22:55, 20.03.2024 - Hamude Dawoud face primele declarații dupa ce s-a casatorit, in urma cu doar cateva zile. Artistul vorbește, in exclusivitate, despre femeia care i-a furat inima și a reușit sa il duca in fața ofițerului de stare civila.

Crima hotel Padina. Agresorii raman in arest preventiv. Un barbat de 41 de ani, tata a 2 copii, a fost ucis in urma unui conflict spontan

14:40, 19.03.2024 - "Solutia pe scurt: (...) respinge ca nefondate contestatiile declarate de inculpatii Marin Laurentiu, Marin Louis-Justin si Marin George Armando, impotriva incheierii penale din camera de consiliu de la data de 07.03.2024 pronuntata de judecatorul drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dambovita.…

Știrile Antena Stars. Cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Un fotbalist celebru și o cunoscuta cantareața s-au dat de gol, pe internet / VIDEO

17:05, 08.03.2024 - Este cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Cel mai nou cuplu din lumea mondena din Romania a fost deconspirat. El, o figura cunoscuta in lumea sportului, ea o blonda focoasa și dorita de toți barbații. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?