Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Accident grav în Marea Britanie, filmat! Un român a spulberat cu tirul o maşină în care era o familie

Publicat:

Un șofer roman a fost la un pas sa ucida o familie intreaga pe o sosea din . Barbatul care era la volanul unui camion a izbit puternica automobilul in care se aflu doi parinti si o copila. Imaginile cu impactul, dar si strigatele fetitei disperate au fost filmate chiar de camera de pe bordul masinii lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

ACCIDENT pe varianta Zorilor-Manastur: Alt pieton spulberat de masina in Cluj-Napoca / Traversare prin loc nepermis

09:35, 22.04.2024 - Un al 2-lea accident cu pieton lovit de masina a avut loc in dimineata zilei de luni, 22 aprilie, dupa cel de pe Bulevardul Muncii care a avut loc chiar pe trecerea de pietoni. De data aceasta pietonul traversa strada Frunzisului printr-un loc nemarcat. 

Accident mortal pentru un roman in Italia. S-a izbit cu mașina de un camion care venea din sens opus

21:50, 17.04.2024 - Ionel Ververeș, un muncitor roman in varsta de 56 de ani, care era rezident in localitatea italiana Mezzolombardo din provincia autonoma Trento, și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier petrecut astazi, 17 aprilie 2024, pe drumul provincial 235 din zona Interporto, Trento. Ciocnirea frontala…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Accident grav, in Tulcea: doi elevi au fost raniți, dupa ce microbuzul școlar a fost spulberat de o mașina

09:35, 15.03.2024 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 22D, localitatea Slava Cercheza, judetul Tulcea, s-a produs vineri, un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un microbuz scolar. “In urma impactului, a rezultat ranirea a 2 elevi, care au fost transportati…

Medic din Bihor, mort intr-un accident rutier grav. Barbatul de 42 de ani se afla la volan și a intrat cu mașina intr-un TIR: ” ”Cu inimile zdrobite de durere...”

14:25, 08.03.2024 - Un medic roman a murit intr-un accident rutier cumplit, in Bihor. Barbatul s-a stins din viața pe loc, dupa ce a intrat cu mașina intr-un TIR. Medicul de 42 de ani se intorcea de la munca, iar vestea ca acesta nu mai ajunge acasa la familia lui a fost devastatoare.

Accident teribil pe DN 25, in Galați. Un barbat a fost grav ranit dupa ce o mașina a spulberat o caruța

13:10, 03.03.2024 - Un barbat de 31 de ani a fost grav ranit, sambata, 2 februarie, dupa ce caruta pe care o conducea si un autoturism s-au ciocnit, pe DN 25, in judetul Galati. O pasagera din autoturism a fost preluata de echipajele medicale

Ce mașina conduce fata lui Gica Popescu! Maria, surprinsa pe strazile din București

17:30, 20.02.2024 - Maria Popescu, in varsta de 22 de ani, e unica fiica a lui Gica Popescu, fostul mare fotbalist roman. Tanara, care a studiat prima data in Spania, iar apoi in Marea Britanie, a fost surprinsa de curand pe strazile din București la volanul unei mașini micuțe și cochete.  Gica Popescu e casatorit din…


Ce parere ai despre aceasta stire?