Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Accident cumplit în Argeș! 7 victime. O fetiță de 12 ani a murit

Publicat:

Accident cumplit in aceasta dimineața pe DN 73, in comuna argeșeana Mihaești, intre un autoturism și un TIR. Șapte ocupanți din mașina au fost raniți, din care 5 copii. Din nefericire, o fetița de 12 ani a decedat. Alți doi copii sunt in stare grava. Vom reveni!

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Grav accident in Constanța! Doi copii au fost loviți cu mașina de un șofer beat. Unul dintre minori, o fetița, este in coma

20:25, 01.04.2024 - Doi copii, un baiețel in varsta de 3 ani și o fetița de 9 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce un șofer beat a dat cu mașina peste ei, pe o șosea din Constanța. Potrivit primelor informații, fetița in varsta de 9 ani a fost intubata și se afla in coma.

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Doi copii – o fetita de 5 ani si un bebelus de 4 luni – raniti intr-un accident la Floresti

16:25, 12.02.2024 - La data de 12 februarie a.c., in jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Campina, au fost sesizați despre faptul ca in comuna Florești s-ar fi produs un accident rutier. Din primele verificari, polițiștii au constatat faptul ca un barbat de 38 de ani, in timp ce conducea un autoturism…

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?