Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victor Ponta pleacă luni în Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela

Publicat:

Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui , a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite Nkoana-Mashabane, citat de AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Remaniere masiva in guvernul de la Moscova - Cine ramane și cine pleaca

20:05, 11.05.2024 - Prim-ministrul rus Mihail Mișustin, aprobat de parlament și numit de președinte, a inaintat Dumei de Stat candidaturile adjuncților sai și ale miniștrilor federali (cu excepția forțelor de securitate și a șefului Ministerului de Externe), noteaza TASS.

Dorin Recean pleaca din Moldova, pe 9 mai: La ce eveniment va participa premierul

17:35, 08.05.2024 - Dorin Recean pleaca din țara, pe 9 mai. Premierul va participa maine la cea de-a 10-a ediție a conferinței de investiții din Europa Centrala și de Est, care va avea loc in Romania. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda.

Mihai Popșoi pleaca la Strasbourg: Va participa la sesiunea de primavara a APCE

12:35, 13.04.2024 - In perioada 15 -16 aprilie, vicepremierul Mihai Popșoi va intreprinde o vizita oficiala la Strasbourg, unde va participa la sesiunea de primavara a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

Viceprimarul pleaca din administrație cu regrete, dar s-ar vedea city manager. ”Cu mare drag, oricand, pot participa la discuții”

14:00, 05.04.2024 - ■ dupa prezentarea Raportului de activitate din cei 4 ani de mandat, edilul șef adjunct a raspuns la o serie de intrebari ■ declara ca se va intoarce in mediul privat ■ intrebat fiind care ar fi funcțiile pe care și le-ar dori intr-un viitor post in primarie, Radu Samson susține ca i-ar place sa […]…

Rusia il acuza pe presedintele CIO ca participa la o "conspiratie" pentru a-i exclude pe sportivii sai de la JO 2024

20:35, 02.04.2024 - Rusia l-a acuzat marti pe presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Thomas Bach, ca participa la o "conspiratie" impreuna cu Ucraina pentru a-i exclude pe cei mai valorosi sportivi ai sai de la Jocurile care vor avea loc in acest an la Paris, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Purtatoarea…

Maia Sandu, Dorin Recean și Igor Grosu pleaca din țara, pentru doua zile: La ce eveniment vor participa

13:15, 06.03.2024 - Premierul Dorin Recean, președinta Maia Sandu, speakerul Igor Grosu, dar și un grup de deputați pleaca din țara, pentru doua zile. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda, dupa ședința de astazi a Cabinetului de miniștri.

Maria Zaharova amenința cu represalii: Vreau sa va spun din start, pentru ca toata lumea sa știe

15:15, 05.03.2024 - Jurnaliștii germani vor parasi teritoriul Rusiei daca autoritațile germane se vor atinge de jurnalistii ruși, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, la postul de televiziune "Soloviov Live", potrivit Rador Radio Romania. "Vreau sa va spun din start, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?