Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victor Ponta îl TORPILEAZĂ pe Liviu Dragnea și cere PROTESTE masive în stradă și în Parlament: 'Știe de frică. E un om laş, aţi văzut se ascunde întotdeauna'

Publicat:

Fostul premier si fostul lider al PSD, , afirma la Digi FM ca avertismentul prim-vicepresedintelui , , nu-l intereseaza deloc pe si ca va merge mai departe cu agenda sa. sustine ca una dintre solutii este o prezenta masiva la vot la alegerile europarlamentare. Fostul premier a precizat ca o presiune mai mare decat avertismentul oficialilor europeni ar veni din partea romanilor, mai ales ca duminica seara sunt anuntate proteste in .

"Dupa cum stiti foarte bine, domnul Dragnea, de foarte multi…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angajații Guvernului au ieșit din nou in strada! Și angajații din Parlament amenința cu noi proteste

11:26, 20.05.2024 - Angajații Guvernului incep o noua saptamana de proteste, in timp ce premierul anunța ca va discuta cu oamenii care au ieșit in strada. Și angajații Parlamentului au anunțat ca sunt gata sa iși intrerupa activitatea.

Polițiștii locali ies in strada, miercuri, sa protesteze in fața Guvernului. Lista revendicarilor sindicaliștilor

09:40, 08.05.2024 - Polițiștii locali vor ieși, miercuri, 8 mai, in strada, dar pentru a protesta in fața sediului Guvernului, din Piața Victoriei. Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari. Intre acestea, „acordarea unei compensații financiare personalului poliției locale,…

Haos in Georgia: proteste masive și confruntari in parlament pe tema agenților straini - VIDEO

03:50, 16.04.2024 - Mii de georgieni au protestat luni, iar parlamentarii s-au luat la bataie in timp ce deputatii partidului de guvernamant au dat unda verde pentru dezbaterea unui proiect controversat de lege referitor la "agentii straini", criticat ca fiind de inspiratie rusa, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Proteste in Ungaria: Mii de manifestanți au ieșit in strada, dupa acuzațiile de corupție la adresa guvernului

07:05, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marți la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa publicarea unei inregistrari audio care ar dovedi implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de corupție, potrivit hotnews.ro .

„Fetița Zurli” s-a simțit intotdeauna nedorita! Vero Caliman, dezvaluiri neașteptate: „Am trait in frica”

12:21, 22.03.2024 - „Fetița Zurli” susține ca s-a simțit intotdeauna nedorita. Vero Caliman a facut dezvaluiri neașteptate pe rețelel de socializare. Fanii s-au emoționat atunci cand au aflat și au incercat sa o incurajeze.

Decizia UE care risca sa provoace noi proteste ale fermierilor din toata Europa: Ucraina, scutita de taxe vamale

10:05, 20.03.2024 - Uniunea Europeana a ajuns la un acord provizoriu pentru a acorda producatorilor ucraineni de produse alimentare acces liber de taxe vamale pe pietele sale pana in iunie 2025, a anuntat miercuri Parlamentul European intr-un comunicat, transmite Reuters. Aceasta decizie vine in contextul in care fermierii…

Apel la proteste masive in Rusia, in ultima zi a alegerilor prezidențiale ale lui Vladimir Putin

10:25, 17.03.2024 - Criticii lui Vladimir Putin și ai regimului sau de la Kremlin au lansat un apel la proteste masive la secțiile de votare din Rusia, duminica, in cea de-a treia și ultima zi a alegerilor prezidențiale care, in mod garantat, vor consolida regimul sau dur, scrie The Guardian.

Presiunea pe Guvern crește! Angajații din sistemul sanitar ies in strada in ciuda majorarilor salariale promise

08:05, 11.03.2024 - Angajații din sistemul sanitar vor ieși, azi, la protest in centrul Capitalei. Acțiunea, anunțata de Federația Solidaritatea Sanitara, este programata sa inceapa inainte de pranz, in Piața Victoriei. De la sediul Guvernului, participanții vor porni in marș spre ministerele Sanatații și Muncii, apoi…


Ce parere ai despre aceasta stire?