Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VICTIME EXPLOZII SIGHET - Starea directorului Berg Sistem Gaz Sighet s-a agravat

Publicat:

Starea directorului societatii Berg Sistem Gaz din , care a suferit arsuri pe 90% din corp in urma exploziei de acum o saptamana, s-a agravat. Ceilalti zece raniti de la internati in unitatea medicala au o evolutie favorabila, iar doua dintre tinerele ranite vor fi externate la sfarsitul acestei saptamani sau la inceputul celei viitoare.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Starea unui ranit din explozia de la Dedeman s-a agravat și a fost reintubat

12:06, 10.06.2024 - Un pacient internat la Spitalul Clinic Județean de Urgența „Sfantul Spiridon” din Iași dupa explozia de la Dedeman Botoșani a fost reintubat din cauza agravarii starii de sanatate. Ministerul Sanatații a transmis, luni, situația pacienților dupa explozia din Botoșani.

Cantareața de la noi, nevoita sa se opereze de urgența! A tot amanat intervenția, dar starea ei de sanatate s-a agravat: ”E foarte periculos, mi-am intoxicat corpul cu pastile”

10:50, 30.05.2024 - A amanat cat a putut operația, insa e nevoita sa ajunga pe mana medicilor de urgența. O cantareața de la noi face declarații exclusive dupa ce a fost diagnosticata cu o problema destul de grava și care ii pune viața in pericol. Ce simptome are și cat de pregatita e pentru intervenția care va urma.

Palestinienii din Gaza acuza ca atacurile israelienilor fac zeci de victime. „Auzim explozii si vedem fum negru”

13:51, 23.05.2024 - Fortele israeliene au ucis joi 35 de palestinieni in bombardamente aeriene si terestre in intreaga Fasie Gaza si au dus lupte cu militantii condusi de Hamas in zone din sudul orasului Rafah, au declarat oficiali din domeniul sanatatii si mass-media apropiati de Hamas.

Șoferi bauți, accidente rutiere cu victime la Baia Sprie și Borșa!

14:20, 29.04.2024 - Baia Sprie Ieri, 28 aprilie , polițiștii din Baia Sprie au intervenit in urma unei sesizari prin S.N.U.A.U. 112, la un accident rutier, produs pe strada George Coșbuc din oraș, in care conducatorul auto s-ar afla sub influența bauturilor alcoolice. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul…

Barbat din Sibiu, mort din cauza rujeolei. S-a tratat acasa și starea lui s-a agravat

19:55, 11.04.2024 - S-a inregistrat inca un deces din cauza rujeolei! Un barbat s-a stins din viața pe patul de spital, in Sibiu! Acesta s-a imbolnavit, dar o lunga perioada s-a tratat singur, la el acasa. Starea lui s-a agravat, insa, dar și cand a ajuns la spital a refuzat mai multe forme de tratament. In cele din urma,…

Situație grava in Timiș: Medicii dezvaluie CAUZA pentru care au ajuns la spital zeci de elevi și profesori

18:20, 03.04.2024 - Alerta sanitara la Timișoara. Conform opiniei medicilor de la Spitalul de Copii "Louis Țurcanu" din Timișoara, exista posibilitatea ca simptomele de intoxicație inregistrate la mai mulți elevi și profesori de la Colegiul Național "C.D. Loga" din Timișoara sa fie cauzate de un virus.  ”Starea…

Care este starea de sanatate a mamei studentei de la Medicina, ucisa de Mirel, in Timișoara. Femeia este hranita de apropiați

11:31, 27.03.2024 - Durere fara margini in familia Andreei, studenta la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de presupusul iubit. Ieri, trupul neinsuflețit al tinerei a ajuns in casa parinteasca. Care este starea de sanatate a mamei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?