Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepreşedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie, arestat pentru viol

Publicat:

Vicepresedintele Camerei Comunelor din , , a fost arestat pentru ca ar fi violat un barbat și l-ar fi agresat pe altul. Ulterior, el a fost eliberat pe cautiune, urmand sa se prezinte la sectia de politie in luna iunie.

Evans, in varsta de 55 de ani, deputat si membru marcant al al premierului , a fost interogat de anchetatori cu privire la presupuse agresiuni impotriva a doi tineri de aproximativ 20 de ani, acte ce ar fi fost comise dupa 2009. 

Cunoscut militant pentru drepturile minoritatilor sexuale, el este deputat…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Moscova ameninta Londra cu represalii militare daca Ucraina foloseste armamentul britanic impotriva teritoriului rus

18:45, 06.05.2024 - Rusia a avertizat Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate in Ucraina și alte țari.

Rusia amenința Occidentul dupa ce Marea Britanie a dat unda verde Ucrainei sa atace teritoriul rus. „E o escaladare directa”

18:00, 03.05.2024 - Rusia lanseaza noi amenințari dupa ce Emmanuel Macron și David Cameron au facut anunțuri care dau noi forțe Ucrainei. Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a afirmat, vineri, ca președintele Franței continua o tendința periculoasa, dupa ce a repetat ideea ca Parisul ar putea trimite soldați…

VIDEO | Cunoscut prezentator, comportament ciudat in timpul unei emisiuni TV. Ce masuri a luat conducerea postului

17:36, 27.04.2024 - Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat in timpul unei emisiuni. El s-a balbait frecvent și s-a chinuit sa termine de citit buletinul de știri. Emisiunea live i-a ingrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat ca Omaar a primit ingrijiri medicale, conform Mediafax.

David Cameron spune ca Marea Britanie va continua sa vanda arme Israelului

10:56, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in ciuda apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, preluat de Agerpres.

Studiu: Persoanele care fumeaza țigari electronice sufera modificari similare la nivelul ADN-ului lor ca și fumatorii de țigari clasice care dezvolta cancer

13:46, 20.03.2024 - Oamenii de știința de la University College London au analizat mostre de celule de obraz de la utilizatorii de vaping și le-au comparat cu cele de la fumatori de țigari. Ambele grupuri prezentau modificari similare ale ADN-ului celulelor din gura, relateaza The Times. Aceste modificari au fost, la randul…

David Cameron nu vrea ca Marea Britanie sa trimita trupe in Ucraina: „Ar trebui sa evitam sa cream tinte evidente pentru Putin”

17:40, 09.03.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, si-a exprimat opozitia fata de trimiterea de trupe occidentale in Ucraina, chiar si pentru a forma acolo soldati, intr-un interviu pentru cotidianul german Suddeutsche Zeitung publicat sambata.

Marea Britanie pune la dispoziția Ucrainei activele inghețate ale bancii centrale ruse din Regatul Unit. UE nu pare sa sprijine inițiativa

14:25, 06.03.2024 - Marea Britanie este „pregatita sa imprumute Ucrainei toate activele inghețate ale bancii centrale ruse din Regatul Unit”, a declarat ministrul de Externe al Regatului Unit, David Cameron. El a precizat ca aceste active vor fi folosite ca garanție pentru plata reparațiilor, la sfarșitul razboiului.


Ce parere ai despre aceasta stire?