Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vica Blochina s-a fotografiat goală! Ipostaza care a pus pe jar imaginația bărbaților / FOTO 

Publicat:

Face ce face și șocheaza din nou! s-a fotografiat goala, direct in așternuturi. Fosta lui Piți, ipostaza desprinsa din filmele pentru adulți! Imaginea care i-a innebunit pe barbați!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Vica Blochina, detalii despre coșmarul prin care a trecut, dupa ce fiul ei a decis sa se mute la Victor Pițurca: „Am eșuat ca mama”

08:55, 17.04.2024 - Vica Blochina a trecut prin momente greu de imaginat, dupa ce fiul ei, Edan, a decis sa se mute definitiv la Victor Pițurca, tatal sau. Fosta balerina a declarat in cadrul unei emisiuni online ca a „eșuat ca mama”.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina și-a deschis sufletul…

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Cum arata Vica Blochina dupa ce și-a facut patru intervenții estetice intr-o saptamana. Cat au costat procedurile

14:16, 21.02.2024 - Vica Blochina a recurs la noi intervenții estetice, de aceasta data la nivelul feței. Fosta balerina a apelat la un pachet de proceduri menit sa o intinereasca cu zece ani. Ulterior, ea a postat rezultatul și pe rețelele de socializare. Iata cum arata acum!

BRomania și iubita sa, Fabiola Matiuta, ipostaza romantica impreuna! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiți, in urma cu puțin timp / FOTO

19:36, 18.02.2024 - BRomania iubește și este iubit. Matei Dima nu rateaza nicio ocazie din a le arata urmaritorilor sai imagini alaturi de femeia care il face fericit. Astfel, BRomania și iubita sa, Fabiola Matiuta, s-au fotografiat, de curand, intr-o ipostaza romantica impreuna. Iata cum s-au postat pe rețelele sociale…


Ce parere ai despre aceasta stire?