Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vica Blochina a investit peste 10.000 de euro în renovarea casei. Și-a cumpărat pat cu turmalină, o piatră vindecătoare

Publicat:

  a investit peste 10.000 de euro in renovarea casei. Vedeta a povestit  pentru emisiunea „”,  cat a  investit in locuința, pentru a o face așa cum și-a dorit intotdeauna. „Imi place sa stau acasa si sa ma simt bine. Renovarea a tinut vreo trei luni. A fost santier. Am platit pe acest tablou 1500 de dolari. In trei luni de zile i-a crescut valoarea la 5000 de euro”, a spus . „Am vazut la ca si-a luat acest pat cu turmalina, e o piatra vindecatoare. Cand te asezi pe pat ea iti incalzeste coloana si vindeca. Am investit o caruta de bani in acest…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Unde planuiesc sa plece in vacanța Ronald Gavril, Anamaria Prodan și copiii. Vedeta a vorbit și despre ce pregatește pe plan profesional: "Imi doresc..." / VIDEO

22:51, 16.05.2024 - In cadrul interviului pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Anamaria Prodan a dezvaluit ca planuiește sa ia o mica pauza de la viața profesionala și sa plece intr-o vacanța de cateva zile alaturi de familie.

Xtra Night Show. Fiica cea mica a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confrunta Sarah Dumitrescu

23:31, 15.05.2024 - Anamaria Prodan se pregatește de gala de la Craiova, unde va fi prezent și Ronald Gavril. Copiii impresarei urmeaza sa vina și ei maine, mai puțin fiica ei cea mica. Vedeta spune ca Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi.

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, sarbatori de Paște in Maramureș. Cum a petrecut vedeta: "Am ajuns acolo..." / VIDEO

10:35, 09.05.2024 - Anul acesta, Oana Zavoranu a ales sa sarbatoreasca Paștele in Maramureș. In cadrul unei intervenții telefonice in emisiunea Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre zilele petrecute departe de casa și despre cum i s-a parut experiența traita.

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

(FOTO) Vizita in Geoparcul UNESCO Ținutul Buzaului. Unde au mers elevii școlilor asociate UNESCO

08:55, 06.04.2024 - Ieri, Consiliul Județean Buzau a facilitat intalnirea celor trei Școli asociate UNESCO in cadrul unei vizite in Geoparcul U N E S C O Ținutul Buzaului. Activitatea a avut ca scop conștientizarea și responsabilizarea tinerilor asupra pastrarii și conservarii patrimoniului geologic. Copiii au vizitat…

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?