Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viața așa cum e. Președintele Cionca știe să transmită că poate, când vrea

Publicat:

Cu bune și rele, frumoase și urate, cu grele și ușoare, ne ducem viața așa cum este ea, fara farduri inutile, fara imbrobodeli meșteșugite cu... The post Viața așa cum e. Președintele Cionca știe sa transmita ca poate, cand vrea appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Harțau, fostul nostru coleg, s-a stins din viața la doar 51 de ani

17:51, 20.05.2024 - Adrian Harțau, fostul nostru coleg, s-a stins din viața la doar 51 de ani dupa o lunga suferința. Jurnalist sportiv, Adi a fost jurnalist sportiv... The post Adrian Harțau, fostul nostru coleg, s-a stins din viața la doar 51 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți

13:50, 03.05.2024 - Comunicat UVVG. Studenți ai Facultații de Medicina din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad au participat la o dezbatere pe tema „Prin moarte... The post Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

S-a stins din viața profesorul universitar aradean Corneliu Padurean. Avea 71 de ani

10:20, 26.04.2024 - O veste trista a aparut azi noapte in mediul academic din Arad și nu numai. Profesorul universitar Corneliu Padurean s-a stins din viața la varsta... The post S-a stins din viața profesorul universitar aradean Corneliu Padurean. Avea 71 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Fostul preot in Parohia Tagadau, Ioan Montoi, a trecut la viața cea veșnica

15:01, 17.04.2024 - Parintele pensionar Ioan Montoi, fost preot in Parohia Tagadau, Protopopiatul Ineu, a incetat din viața marți, 16 aprilie 2024, la varsta de 68 de ani. „Cu profunda intristare, ierarhii aradeni, Inaltpreasfintitul Parinte... The post Fostul preot in Parohia Tagadau, Ioan Montoi, a trecut la viața cea…

Casa din Șiria, cuprinsa de flacari. O femeie de 93 ani și-a pierdut viața

23:05, 27.03.2024 - ISU informeaza ca miercuri seara, in jurul orei 22:00, au fost trimise doua echipaje de la Arad pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa... The post Casa din Șiria, cuprinsa de flacari. O femeie de 93 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O simulare a simularii

10:35, 16.03.2024 - Viața și-a pierdut mult din poezie și din simplitate, parca am uitat sa radem și sa ne bucuram. La ultimul examen național -e drept, el... The post O simulare a simularii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Nu e niciodata prea multa iubire pentru Dominic, specialul familiei. Intre infern si paradis, o zi din viata mamelor cu copii speciali (II)

11:00, 14.03.2024 - Claudia stia ca Dominic va avea probleme, daca va supravietui nasterii, dar intreruperea de sarcina nu era o optiune. Nu pentru ea. Dominic stie ca... The post Nu e niciodata prea multa iubire pentru Dominic, specialul familiei. Intre infern si paradis, o zi din viata mamelor cu copii speciali (II)…

Condamnat la inchisoare pe viața! A fost selecționerul naționalei de fotbal a Chinei in 2021

19:05, 24.02.2024 - Fost fotbalist in Anglia, la Everton și Sheffield United, Li Tie a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a recunoscut in direct la... The post Condamnat la inchisoare pe viața! A fost selecționerul naționalei de fotbal a Chinei in 2021 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?