Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi cum arata femeia perfecta! FOTO

Publicat:

Imaginea femeii perfecte a fost prezentata de , editia australiana, care a pus la un loc cele mai ravnite trasaturi ale unora dintre cele mai frumoase celebritati.

Pentru realizarea portretului robot al femeii ideale, au fost folosite date de la cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din lume legat de trasaturile vedetelor cele mai solicitate de pacienti in ultimele 12 luni.

, vedeta serialului "", are cei mai doriti obraji, iar a iesit invingatoare la capitolul ochi, conform dailymail.co.uk.

Nasul lui Natalie

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din orașul Ștefanești a gasit proiectil perforant in stare perfecta de funcționare in timp ce sapa in gradina

09:06, 31.05.2024 - O femeie din orașul Ștefanești a gasit proiectil perforant in stare perfecta de funcționare in timp ce sapa in gradina O femeie din orașul Ștefanești a gasit, in timp ce sapa in gradina, un obiect ce parea a fi un proiectil. In momentul in care a vazut muniția, a cerut ajutorul autoritaților. S-a intamplat…

Barbat din Bucuresti, retinut dupa ce a vrut sa-și omoare sotia: Colegii femeii au vazut ranile provocate de cuțit și au anunțat polițiștii

21:10, 28.05.2024 - Un barbat din Bucuresti a fost retinut, marti, sub acuzatia de ”violenta in familie in modalitatea tentativei de omor”, dupa ce si-a injunghiat sotia. Femeia, care este ofiter de credite la o banca, a mers la spital, s-a tratat, apoi a mers la serviciu si reprezentantii bancii au anuntat autoritatile…

Santorini „made in China”: Imagini surprinzatoare cu o copie perfecta a insulei grecești VIDEO

15:00, 21.04.2024 - O tiktokerița a dezvaluit ca a vizitat cea mai emblematica insula a Greciei la peste 7.000 de kilometri distanța - in China. Yasmin von Roon, in varsta de 27 de ani, a ramas uluita cand a descoperit stațiunea Dali’s Ideal State - o copie fidela a insulei Santorini.

Principalul suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost descoperit pe un camp in in județul Dambovița

06:35, 15.04.2024 - Polițiștii dambovițeni au reținut pentru 24 de ore și au mers cu propunere de arestare in  fața judecatorilor, pentru 30 de zile privind principalul suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost descoperit pe un camp in in  județul  Dambovița Anchetatorii dambovițeni au desfașurat primele…

Cine este criminalul evadat in București, de sub nasul polițișitlor. Filmul omorului comis de Meszaros Zsombor in 2017

19:36, 09.04.2024 - Meszaros Zsombor este barbatul de 34 de ani, din Satu Mare, care a reușit sa fuga dintr-o duba aflata in fața unei clinici medicale din sectorul 2 al Capitalei. Satmareanul evadat era condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor dupa ce, in 2017, și-a ucis iubita, care era cetațean german.

Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu! Femeii i s-a facut rau in sala de judecata: „A luat cateva medicamente...”

12:15, 04.04.2024 - Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul care a murit in urma tragicului accident provocat de Vlad Pascu, tanarul care s-a urcat drogat la volan. Femeii i s-a facut rau in sala de judecata.

BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație

14:00, 20.03.2024 - O veste buna pentru iubitorii de gustari - nu exista o alegere mai buna pentru gustarile dintre mese decat nucile.  The post BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?