Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești URIAȘE de la Guvern pentru această categorie de români! Vor primi noi sume de BANI

Publicat:

Vești EXCELENTE de la Executiv pentru acești romani! Statul roman vine in ajutorul lor cu noi sume de bani. MARE ATENȚIE! Toți cei care vor primi stimulentele financiare trebuie sa indeplineasca anumite cerințe.

Acordare stimulentelor financiare de mii de lei pentru o anumita categorie de romani a devenit oficiala in aceasta saptamana. Citește mai multe AICI și vezi cine poate beneficia de noile sume de bani acordate de stat!

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru acești romani inainte de Paște. Se dau tichete noi, cum poți intra in posesia lor

12:11, 24.04.2024 - Cu doar cateva zile inainte de Paște, Ministerul Muncii a facut un anunț important pentru o anumita categorie de romani. Statul ofera un nou tip de tichete. Ce valoare au și cum pot fi obținute. Ministerul Muncii, anunț important pentru o anumita categorie de romani Adaptandu-se la realitatea de pe…

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor plati facturi mai mici la energia electrica: "Vor fi principalii beneficiari"

10:45, 09.04.2024 - Deși prețurile la energia electrica sunt negative, facturile romanilor sunt tot mari. Exista insa o anumita categorie de cetațeni care va plati facturi mai mici la energia electrica. Anunțul facut de Dumitru Chisalița, președintele Asociației Energie Inteligenta.

Vești bune pentru romani! Ce categorie sociala va primi 2.000 de lei pana in 2027

21:10, 04.04.2024 - Vești bune pentru o categorie sociala! Guvernul va sprijini mamele defavorizate și le va oferi suma de 2.000 de lei pana in 2027. Proiectul de lege a fost adoptat astazi, in cadrul ședinței Executvului.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești uriașe pe piața economica din Romania: Numarul afacerilor a crescut cu 30%

15:15, 21.02.2024 - Mediul de afaceri a fost stabil in 2023, numarul de insolvente a urcat la 6.650, comparativ cu 6.649 in 2022, insa numarul de companii active a fost mai mare, a declarat, miercuri, Tiberiu Chesoi, manager departament daune, Coface Romania, in cadrul unei conferinte de presa. "Ce observam in 2023…

Capricornii primesc vești financiare neașteptate: Vezi ce-ți prezic astrele

08:20, 20.02.2024 - Conjuncția planetara de astazi aduce o zi plina de provocari și oportunitați. Fiecare semn zodiacal va intampina momente care pot defini viitorul, iar arhetipurile astrologice vor juca un rol esențial in modul in care fiecare nativ va reacționa. Horoscopul zilnic de astazi poate dezvalui indicii personalizate,…

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?