Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste Se anunţă noi scumpiri. Anunţ teribil pentru populaţie

Publicat:

Expertii spun ca procesul a inceput deja. Canicula a provocat pierderi mari fermierilor din UE și, din cate se pare, acest lucru se va repeta, vara de vara, de acum incolo.

Deși nu va pune in pericol securitatea alimentara a , scaderea producției va crește prețurile, arata raportul. Agenția recomanda introducerea de culturi adaptate la noile condiții, imbunatațirea irigațiilor și practicarea unei agriculturi de precizie cu ajutorul tehnologiei.

In același timp, sectorul agricol trebuie sa reduca și emisiile de gaze cu efect de sera. In prezent este responsabil…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Țanțarii amenința sa imbolnaveasca jumatate din populația lumii

22:26, 25.04.2024 - Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari, cum ar fi malaria si febra dengue, pana la sfarsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta. Expertii au declarat ca focarele de boli transmise de tantari, asociate cu incalzirea globala, se…

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vești proaste pentru romani! Noi scumpiri de la 1 iulie. Ce categorie va fi afectata

08:55, 11.03.2024 - In ultima perioada au avut loc o serie de scumpiri, iar romanii trebuie sa scoata mai mulți bani din buzunar. Incepand cu 1 iulie, va exista o majorare a combustibilului, iar șoferii vor fi cei mai afectați. Iata prețul la care se vor vinde benzina și motorina.

Elias Charalambous are vești proaste inaintea deplasarii de la Cluj. Inca un jucator important pe lista absenților

16:10, 18.02.2024 - Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a confirmat duminica faptul ca Alexandru Pantea are o problema grava și va lipsi o buna bucata de vreme de pe gazon. El a anunțat ca la Cluj, pentru meciul cu U, nu va face deplasarea nici Alex Baluța. Nu trece o zi fara vești proaste de la FCSB. In conferința de…

Vești uriașe pentru acești angajați! Statele UE vor recunoaște diplomele romanești obtinute inainte de aderare

17:35, 14.02.2024 - Statele din Uniunea Europeana vor recunoaste "automat" diplomele romanesti de asistent medical generalist obtinute inainte de aderarea Romaniei la UE pentru cei care au urmat programul de revalorizare organizat in scopul alinierii la criteriile minime de formare prevazute de Comisia Europeana, a informat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?