Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vesti proaste pentru soferii vasluieni care transmit live în timp ce conduc, începând cu 12 octombrie

Publicat:

MARE ATENTIE LA VOLAN… Incepand din aceasta sambata, intra in vigoare interzicerea utilizarii de catre soferi, in timp ce conduc, a telefonului mobil sau a oricarui dispozitiv care poate face inregistrari foto/video. Sancțiunea pentru nerespectarea legii este de la 6 la 8 puncte amenda (in prezent de la 870 de lei la 1160 lei) si [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia! Este alerta de calatorie

21:40, 07.04.2024 - Sunt vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia in zilele urmatoare! Este alerta de calatorie! Acest lucru se intampla din cauza incendiilor de padure. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE)!

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vesti proaste pentru soferii care conduc fara RCA valabil. Autoritatile au gasit cum sa-i depisteze in trafic

08:25, 08.03.2024 - Polițele RCA se vor scumpi cu 40%, avertizeaza COTAR, dupa ce ASF a emis mai multe propuneri de modificare a legii in baza carora se emit polițele RCA. O alta propunere privind polițele RCA vine, de aceasta data, din partea lui Titi Aur, care cere acordarea de asigurari pe baza de CNP, și nu pe […]…

Vești noi in randul șoferilor din Romania! Se schimba durata de valabilitate a permiselor de conducere

17:15, 27.02.2024 - Șoferii au parte de vești noi in ceea ce privește durata de valabilitate a permiselor de conducere. Acest aspect se va schimba. Iata cum arata proiectul inițiat de Guvern și aprobat de Senat, in cursul zilei de marți, 27 februarie 2024!

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama! Și-au incerct norocul, insa judecatorii nu au fost induplecați

23:40, 12.02.2024 - Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.

Vești proaste pentru șoferi! Amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Cand pot aprinde luminile de avarie

08:45, 06.02.2024 - Vești proaste pentru șoferi! In anul 2024 sunt amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Iata cand pot aprinde conducatorii auto luminile de avarie, dar și cați bani trebuie sa scoata din buzunare daca staționeaza neregulamentar!


Ce parere ai despre aceasta stire?