Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești PROASTE pentru români! Se dau amenzi de MII de lei

Publicat:

Vești proaste pentru mii de romani! In luna martie a fost adoptata in Senat o propunere legislativa pentru modificarea și completarea Legii nr. 10/1995 privind calitatea in construcții care prevede noi reguli obligatorii la construcția și livrarea de locuințe.

Potrivit documentului, nerespectarea obligației de a nu permite locuirea inainte de recepția lucrarilor va fi...

Citește AICI ce AMENZI se vor da pentru nerespectarea acestui document!

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru turiștii romani: Taxele turistice au explodat in 2024. Care este motivul pentru aceasta majorare

05:21, 21.05.2024 - Multe orașe din Europa au inceput sa impuna taxe turistice sau sa le mareasca pe cele existente. Aceste taxe sunt folosite pentru a ajuta la intreținerea infrastructurii turistice și pentru a gestiona impactul turismului masiv asupra comunitaților locale.

Pensii duble pentru acesti romani. Cine sunt pensionarii norocosi, conform unui proiect de lege nou

19:30, 02.05.2024 - Vești bune pentru o categorie de romani! Pensii duble pentru 150.000 de oameni, dupa ce un proiect de lege depus deja la Senat propune modificarea legii pensiilor, care a intrat recent in vigoare. Pensii duble pentru acesti romani Odata cu intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor și publicarea noii…

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

In atentia proprietarilor de terenuri! Se pot da amenzi serioase

10:00, 15.03.2024 - In conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2005 privind protectia mediului, proprietarii sau detinatorii cu orice titlu ai suprafetelor de teren au obligatia de a lua masuri de salubrizare a terenurilor neocupate productiv sau functional. Cu precizarea ca nerespectarea acestor obligatii se sanctioneaza…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!


Ce parere ai despre aceasta stire?