Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români! Angajatorii refuză să mărească salariile, până la clarificarea legislativă: "Nu doresc să îşi asume decizia"

Publicat:

sustin, intr-o scrisoare deschisa transmisa miercuri presedintilor si Senatului, ca ”reforma fiscala propusa de actuala coalitie de guvernare a provocat o mare incertitudine in ceea ce priveste relatiile de munca” si afirma ca au semnale potrivit carora angajatorii evita majorarea brutului angajatilor, pana la clarificarea legislativa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru acesti pensionari: pierd bani la recalculare! Chiar noua Lege a Pensiilor 2024 prevede asta

09:30, 07.04.2024 - Data de 1 septembrie 2024 nu aduce doar vesti bune pentru pensionarii din Romania. Nu toti oamenii se vor alege cu „lefurile” marite. Vor exista si scaderi de venituri. Una din cele mai mari probleme din legea pensiilor este aceea ca pensionarii vor trebui sa faca dovada ca au muncit ore suplimentare,…

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Peste 250 de locuri de munca in strainatate la dispoziția dambovițenilor! Lista posturilor disponibile

13:35, 21.03.2024 - Vești bune pentru dambovițenii care vor sa munceasca in strainatate! In aceasta saptamana și fost scoase la concurs sute de locuri de munca. In aceste zile sunt disponibile peste 250 de locuri de munca oferite de angajatorii din Spatiul Economic European (SEE). Salariile oferite de angajatori sunt mai…

Sorin Moldovan a fost numit președintele Comisiei de IT din Camera Deputaților

12:40, 06.03.2024 - Deputatul PNL Sorin Moldovan a fost numit președintele Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputaților. Anunțul a fost facut chiar de deputat. „Incepand de astazi, dupa aproape 6 ani de cand mi-am inceput activitatea in cadrul Comisiei pentru tehnologia informatiei si…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama! Și-au incerct norocul, insa judecatorii nu au fost induplecați

23:40, 12.02.2024 - Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.


Ce parere ai despre aceasta stire?