Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru fratele lui Florin Salam. Medicii au făcut anunțul trist. Durere mare în familia manelistului

Publicat:

Starea de sanatate a fratelui lui este in continuare grava, iar medicii fac tot posibilul sa ii salveze viața lui . Acesta se afla in continuare intr-o coma indusa și respira cu ajutorul unui plaman artificial. Vești proaste pentru fratele lui „Medicii au decis sa-i puna un plaman artificial, pentru […] The post Vești proaste pentru fratele lui . Medicii au facut anunțul trist. Durere mare in familia manelistului appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Membrii trupei Phoenix au anunțat vești proaste privind starea de sanatate a lui Nicu Covaci

18:55, 09.04.2024 - Trupa Phoenix a dat publicitații o declarație cu privire la starea de sanatate a membrului lor, Nicu Covaci, oferind vești delicate in legatura cu situația acestuia. In cadrul comunicatului, membrii trupei au confirmat ca au primit rezultatele finale ale

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Vești bune de la internaționalul conectat in spital la aparate » „Starea lui este stabila. Medicii sunt satisfacuți dupa operație”

15:16, 01.03.2024 - Kristoffer Olsson (28 de ani), mijlocașul lui Midtjylland, din prima liga daneza, se afla tot la terapie intensiva, insa evolueaza spre bine, dupa cum a scris Aftonbladet. „Joi am primit semnale pozitive dupa intervenția suferita la cap”, a declarat astazi antrenorul secund al lui Midtjylland, Arne…

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.

Premierul britanic, 'șocat și trist' dupa anunțul Casei Regale / Ce dezvaluiri face despre starea de sanatate a Regelui Charles

11:45, 06.02.2024 - Cancerul regelui Charles a fost „depistat devreme”, a declarat premierul britanic Rishi Sunak. El a dezvaluit ca a fost „in contact regulat cu regele”. Casa Regala a anunțat luni ca regele a fost diagnosticat cu o forma de cancer.Premierul Rishi Sunak a spus ca a fost „șocat și trist” cand i s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?