Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste: 2% dintre balenele din populaţia globală au murit în ultimele două luni

Publicat:

Un studiu canadian, care a pornit de la descoperirea in doua zile consecutive a carcaselor a doua balene in apele . Lawrence, a ajuns la concluzia ca 2% din populatia balenelor din intreaga lume a murit, noteaza .

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste de la hidrologi! Risc de viituri in 10 județe

14:35, 21.05.2024 - Rauri din 10 județe se afla, pana miercuri, sub avertizare hidrologica Cod galben. Sunt asteptate scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici si cresteri de debite, cu depasirea cotelor de aparare.

Vești proaste pentru Klaus Iohannis. Turcia a decis sa-l sprijine pe Mark Rutte la șefia NATO

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters, scrie AGERPRES.

Recalcularea pensiilor din invațamant vine cu vești proaste: Sunt afectați toți cei care au realizat venituri suplimentare

11:30, 19.04.2024 - Recalcularea pensiilor e un proces mult așteptat de marea majoritate a romanilor, care, indiferent de anii de munca și de domeniul in care au activat, se plang ca au pensii mult prea mici. Inflația nu a fost nici ea de bun augur, așa ca in ultimii doi ani numarul pensionarilor care traiesc in saracie…

Vești proaste pentru Ucraina: Ajutorul SUA va fi votat peste cateva saptamani (Bloomberg)

17:25, 04.04.2024 - Inalți oficiali republicani au spus ca un vot privind ajutorul Ucrainei in Congres este inca la cateva saptamani, a raportat Bloomberg pe 4 aprilie, citand parlamentari nenumiți. Comentariile au contrazis o afirmație a președintelui Camerei, Mike Johnson, care a spus la 1 aprilie ca va avea loc „imediat…

Vești proaste pe plan economic! Scade producția de carbune

23:10, 01.04.2024 - Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in prima luna a acestui an, 165.700 tone echivalent petrol, fiind cu 8,7% mai mica (minus 15.700 tep) fata de cea din ianuarie 2023, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vești proaste pentru posesorii mașinilor electrice: se pregatește o taxa speciala care sa compenseze lipsa accizelor

05:45, 15.03.2024 - Accizele percepute la carburanți reprezinta un element vital și stabil al veniturilor bugetare ale oricarui stat. De fapt, prețul real al benzinei și motorinei la pompa constituie doar aproximativ 40% din suma totala afișata, restul reprezentand taxe și accize impuse de autoritațile fiscale, scrie The…


Ce parere ai despre aceasta stire?