Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești bune pentru bolnavii de cancer pulmonar. A fost descoperit alimentul care îi poate ajuta

Publicat:

Un studiu publicat in 2013 pe PubMed, un site al of Health, a scos la iveala ca, apigenina, o substanta care se gaseste in patrunjel, poate distruge 86% dintre celulele cancerului pulmonar. Apigenina este un compus care se gaseste si in alte alimente precum telina, portocalele, ceapa, potrivit doctorulzilei.ro. Insa, parunjelul este cea mai bogata sursa de apigenina, in special cel uscat, transmite BZI.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au anunțat dieta care ajuta bolnavii de cancer de prostata: Boala evolueaza mai lent

23:51, 04.05.2024 - O dieta bazata pe plante - una care nu exclude carnea și peștele, dar care este compusa in mare parte din alimente vegetale - ar putea contribui la incetinirea evoluției cancerului de prostata, potrivit unei cercetari coordonate de Universitatea din California, San Francisco.

Știrile Antena Stars. Tot mai mulți romani nefumatori, diagnosticați cu cancer pulmonar. Cat de nociv este radonul, gazul care se gasește și in locuințe

15:25, 16.04.2024 - Medicii trag un semnal de alarma, dupa ce s-a constatat ca exista o legatura intre un gaz incolor și inodor și numarul de cazuri de cancer pulmonar la nefumatori. Radonul este considerat „ucigașul tacut” din locuințe.

Alimentul iubit de romani care te ajuta sa dormi mai bine: ‘Devine sedativ natural’

14:30, 10.04.2024 - Sunt mulți romani care se confrunta cu insomniile! Lipsa somnului poate duce la o mulțime de afecțiuni și probleme pentru sistemul nervos. Din fericire, exista anumite alimente care ne pot imbunatați semnificativ somnul. Un produs care este extrem de iubit de romani poate deveni un sedativ natural!…

Alimentul care pune piedica poftei de dulce și ajuta la slabit. 3 lingurițe pe zi sunt de ajuns!

18:40, 22.03.2024 - Daca iti place sa mananci sanatos si vrei sa incerci alimente noi si delicioase care te pot ajuta sa slabesti, semintele acestea decorticate (fara coaja) ar putea fi alegerea ideala. Au un gust placut de nuca si sunt mai usor de digerat.

BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer

19:15, 07.03.2024 - Desi multa lume le considera nefolositoare si le arunca, cojile de nuca au, datorita compozitiei lor, cateva calitati extraordinare. The post BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer first appeared on Informatia Zilei .

Un metal bizar, care nu se gasește pe Pamant, a fost descoperit intr-o comoara din Epoca bronzului

18:35, 28.02.2024 - In mijlocul unei comori de aur din Epoca iberica a bronzului, doua obiecte corodate ar putea fi cele mai prețioase dintre toate. O brațara simpla și o emisfera goala ruginita decorata cu aur sunt forjate, au descoperit cercetatorii, nu din metal cules de pePamant, ci din fier de la meteoriții cazuți…

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.


Ce parere ai despre aceasta stire?