Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste tristă în lumea muzicii. Unul dintre membrii grupului UB40 a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală

Publicat:

a primit o veste soc din partea medicilor. Analizele au aratat ca membrul grupului fondat in Birmingham are doua tumori, dupa ce a suferit un atac pe 19 martie. El va fi supus unei interventii chirurgicale vineri, in ziua in care turneul urmeaza sa inceapa.

"Am avut o viata minunata, fara regrete si nu am ce sa adaug pe lista ultimelor dorinte decat sa imi revin si sa ma intorc la ce iubesc, sa cant pentru oricine vrea sa asculte si sa ma exprim prin pictura si sculptura. A fost un privilegiu si multumesc tuturor pentru ocazia de a trai visul”, a transmis ,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Consiliul Județean Cluj indeamna lumea sa adopte un caine

18:40, 12.03.2024 - Consiliul Județean Cluj indeamna lumea sa adopte un caine, pentru ca aceștia sa aiba șansa la o viața mai buna. „Cainele, considerat cel mai bun prieten al omului este, cu siguranța, un partener de nadejde, capabil sa arate afecțiune și loialitate fara limite. Daca ești iubitor de animale și dorești…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

VESTE TRISTA Fosta internaționala Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

14:41, 04.03.2024 - Fosta jucatoare de volei Ruxandra Dumitrescu a decedat la varsta de 46 de ani. Ea a fost o figura marcanta in voleiul romanesc și grec, fiind capitan la Panathinaikos Atena și participanta la Jocurile Olimpice din 2004. The post VESTE TRISTA Fosta internaționala Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Economia britanica a intrat in recesiune, ceea ce sporeste problemele premierului Sunak inainte de alegeri

14:00, 15.02.2024 - Produsul intern brut (PIB) s-a contractat cu 0,3% in ultimul trimestru din 2024, dupa ce in perioada iulie-septembrie scazuse cu 0,1%, arata datele oficiale. Doua semestre consecutive de scadere economica inseamna recesiune tehnica. In plus, contractia din al patrulea trimestru a fost mai mare decat…

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?