Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste proastă pentru consumatori. Tafilele la energie s-ar putea tripla

Publicat:

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a publicat pe pagina sa web rapoartele de audit extern asupra calculelor tarifelor la energie pentru patru companii, anunța mold-street.com citat de UNIMEDIA. Companiile vizate sunt intreprinderea de stat Moldelectrica, societatile RED-Nord, RED Nord-Vest, si Gas Natural Fenosa Furnizare Energie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftiniri la pompa, maine: Topul stațiilor PECO unde gasești cele mai mici prețuri la carburanți

13:15, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani per litru.

Ieftiniri la pompa inainte de weekend: Topul stațiilor PECO cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Prețul benzinei și al motorinei cotinua sa scada și maine: Topul stațiilor cu cei mai ieftini carburanți

12:40, 04.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 14 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 10 bani.

Ieftiniri generoase la carburanti pentru maine: Prețul benzinei scade cu 28 de bani. Cat va costa motorina

12:11, 14.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 15 mai, șoferii vor plati cu 28 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 16 bani.

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Declinul mașinilor electrice nu este o veste proasta pentru consumatori

16:20, 02.04.2024 - Pe masura ce creșterea vanzarilor de vehicule electrice la nivel mondial incetinește, constructorii de automobile și autoritațile de reglementare iși pun o intrebare existențiala: tendința este un impuls general? Unul dintre scenarii prevede ca, in cele din urma, cumparatorii vor ajunge sa se orienteze…

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?