Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste neaşteptată pentru Angela Gheorghiu! Uite ce «surpriză» îi face fostul soţ

Publicat:

, fostul sot al sopranei , este in culmea fericirii. Iubita lui, Aleksandra Kurzak, l-a anuntat ca in familia lor va mai aparea un membru. Tanara este insarcinata si va aduce pe lume primul copil al cuplului in luna februarie a anului viitor.  

Chiar daca cu fosta sotie nu mai are de impartit decat reprosuri, se pare ca viata ii rezerva tenorului si surprize placute. Iubita lui, soprana poloneza Aleksandra Kurzak, a ramas insarcinata si urmeaza sa nasca la inceputul anului viitor.

"Astazi este ziua mea de nastere si sunt cea mea…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ginerele lui Dan Bursuc, razboi total pentru copil / Leo de la Kuweit și-a dat in judecata fosta iubita

22:51, 15.05.2024 - Leo de la Kuweit i-a declarat razboi in instanța fostei partenere, pe care vrea sa o lase fara copil. Decizia vine la scurt timp dupa ce artistul a anunțat ca formeaza un cuplu cu fiica lui Dan Bursuc și ca noua iubita este insarcinata.

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Cosmina Adam este insarcinata! Fosta asistenta TV urmeaza sa devina mama pentru prima data: ”Nu putem descrie in cuvinte...” / FOTO

18:10, 28.04.2024 - Veste bomba in showbiz! Cosmina Adam este insarcinata și urmeaza sa devina mama pentru prima data! Fosta asistenta de la Acces Direct a dat marea veste și a facut publica una dintre cele mai emoșionante fotografii, alaturi de soțul ei! Iata ce mesaj induioțator a transmis!

Ungaria da semne de dezgheț in relația cu Ucraina. Ministrul de externe Szijjarto anunța „masuri pentru a reconstrui increderea reciproca”

12:35, 04.04.2024 - Budapesta pare sa afiseze de-acum o atitudine de flexibilitate fata de Kiev, in condițiile in care ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto, afirma ca cele doua parți au luat in ultimele saptamani unele masuri pentru „a reconstrui increderea reciproca”, inclusiv in ceea ce priveste transportul…

Fosta voleibalista internationala Ruxandra Dumitrescu a murit subit la doar 46 de ani

19:40, 04.03.2024 - Veste trista pentru iubitorii voleiului romanesc. Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a murit subit, duminica, la varsta de 46 de ani. Anunțul cu privire la decesul Ruxandrei Dumitrescu a fost facut, luni, de catre Federatia Romana de Volei  pe pagina sa de Facebook . ”O veste groaznica…

DOLIU IN SPORTUL ROMANESC! ''O veste groaznica in voleiul feminin! A murit la doar 46 de ani"

14:21, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani, a anuntat, luni, Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook.''O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu, o fosta…


Ce parere ai despre aceasta stire?