Varză à la Cluj cu carne de peşte, o inovaţie culinară. Ingredientul care dă savoare preparatului
Publicat:Preparatul este o combinatie nonconformista intre varza a la Cluj si budinca cu varza si peste, se pregateste repede si nu necesita multe ingrediente. Secretul obtinerii unei mancari savuroase sta in pregatirea prealabila a ingredientelor si in adaugarea lor in ordinea corecta.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Secretul pentru frunze mereu verzi și frumoase. Plantele de apartament vor fi de vis cu acest amestec. Ai nevoie de doar doua ingrediente
14:46, 17.04.2024 - Daca vrei sa ai mereu plante verzi și frumoase, iata cel mai interesant truc, cu care nu vei da greș. Florile din apartamentul tau vor fi de vis cu acest amestec, este cel mai mare secret al specialiștilor. Ai nevoie de doar doua ingrediente și rabdare. Ingredientul-minune, care ține florile de apartament…
Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau
14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…
Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne
15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…
Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul
18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…
Ingredientul pe care sa il pui in omleta pentru a-i da gust. Secretul pentru un mic-dejun ca la restaurant
22:10, 01.03.2024 - Omleta este, fara doar și poate, un mic dejun extrem de popular in toata lumea. Pentru ca este adorata de o mulțime de persoane, omleta poate fi preparata dupa o mulțime de rețete. In schimb, exista și un ingredient pe care trebuie sa il pui neaparat in acest tip de mic-dejun, pentru a-i da gustul ca…
Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte
18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…
Ce trebuie sa faci cu zeama de varza la final de februarie, e foarte utila. Secretul care te ajuta enorm
12:50, 26.02.2024 - Daca te pregatești pentru curațenia de primavara și vrei sa sortezi muraturile, trebuie sa citești aceste randuri. Nu risipi zeama de la varza murata, fiindca prezinta proprietați nebanuite. Afla in continuare cum o poți folosi in favoarea ta, mai ales daca faci mult efort fizic. Ce valoare nutriționala…
Secretul gratarului perfect: Cum sa folosești corect termometrul pentru carne daca vrei rezultate delicioase și precise?
17:40, 13.02.2024 - Termometrul pentru carne a devenit un instrument esențial pentru gatitul corect și sigur al carnii, asigurand ca aceasta este preparata la temperaturi corespunzatoare pentru a distruge bacteriile daunatoare și a asigura siguranța alimentara. Utilizarea unui astfel de dispozitiv din familia de accesorii…