Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valerie Lungu, pregătită să devină mamă pentru prima dată. Ce mărturisire a făcut influencerița: „Sunt atât de entuziasmată!” / VIDEO

Publicat:

este pregatita sa devina mama pentru prima data! Pe rețelele personale de socializare, infleuncerița a facut marturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat, deoarece pana acum nu a vorbit despre acest subiect important. Iata ce declarații a facut vedeta pe pagina sa de Instagram!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valerie Lungu, ceruta in casatorie? Postarea pe care toți fanii influenceriței o așteptau / FOTO

17:36, 01.06.2024 - Valerie Lungu a fost ceruta in casatorie? Aceasta este intrebarea care sta pe buzele tuturor, asta dupa ce influencerița a facut pe rețelele de socializare o postare pe care toți fanii o așteptau. Iata ce imagine a publicat vedeta pe pagina sa personala de Instagram!

Știrile Antena Stars. Cat caștiga influencerița Cezara Cristescu din Instagram și TikTok. In ce investește cei mai mulți bani: „Dupa multa munca...”

16:56, 23.05.2024 - Cezara Cristescu spune ca a muncit din copilarie pentru a deveni cunoscuta in mediul online. Chiar daca a inceput ca o joaca pe cand avea 12 ani, in prezent, are o mare comunitate pe Instagram și TikTok, dar și colaborari cu branduri importante.

Star Matinal. Valerie Lungu și iubitul pregatesc camera copilului. Cand se vor muta in noua casa: „Presimt ca...”

13:46, 22.05.2024 - Inca de la inceputul lui 2024, Valerie Lungu și iubitul ei au planuit sa iși construiasca o casa. Lucrarile sunt in toi, iar cei doi pregatesc și camera copilului. Influencerița spune ca nu iși dorește sa devina mama curand, dar vrea ca totul sa fie gata pentru cand va veni pe lume primul lor copil.

Valerie Lungu și iubitul ei iși doresc sa devina parinți! Ce le-a marturisit influencerița fanilor despre acest aspect: „Am fost sa facem analize...” / FOTO

11:10, 21.04.2024 - Valerie Lungu și iubitul ei iși doresc sa devina parinți pentru prima data! Influencerița a facut declarații cu privire la acest aspect important din viața ei și a partenerului sau de viața. Iata ce le-a marturisit vedeta fanilor ei de pe rețelele de socializare!

Știrile Antena Stars. Valerie Lungu, un nou scandal cu mama ei! Mesajele acide transmise de influencerița: „Am decis sa nu mai vorbesc cu acea persoana”

15:25, 12.04.2024 - Valerie Lungu și mama ei sunt intr-un nou scandal! Influencerița și Victoria Lungu nu mai vorbesc deloc in momentul de fața și, mai mult decat atat, nu se mai urmaresc nici pe rețelele de socializare. Iata ce mesaje acide a transmis vedeta pe InstaStory!

Cu ce problema se confrunta Sensy: „Nu știam ca exista așa ceva”. Ce a pațit influencerița / FOTO

11:55, 02.04.2024 - Cu ce problema se confrunta Sensy. Influencerița și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o publica, in urma cu o zi, pe pagina ei de Instagram. Iata ce se intampla cu vedeta!

Ivana Knoll se pregatea pe ritmuri orientale pentru Euro 2024 » Cum i-a stricat un vecin petrecerea

18:05, 28.03.2024 - Ivana Knoll, modelul care a facut senzație la Cupa Mondiala din Qatar, este pregatita și pentru Euro 2024. Croata a postat o serie de clipuri de la „incalzirea”, una pe ritmuri orientale. Croația face parte din grupa B la Campionatul Mondial. Le are adversare pe Spania, Italia și Albania. Croații vor…


Ce parere ai despre aceasta stire?