Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Val de căldură prognozat în California în plină alertă de incendii

Publicat:

Serviciul Național Meteorologic al SUA a emis un avertisment privind instalarea, in urmatoarele ore, a unui val de caldura in nordul statului California, zona aflata deja in alerta ca urmare a riscului ridicat de incendii, informeaza joi EFE.

Foto: (c) /XINHUA ARHIVA

Potrivit serviciului meteo, orașele situate în zona golfului precum Oakland, San José, Napa, Salinas, , Monterrey și ar putea fi afectate de un val de caldura cu temperaturi de pâna la 38 de grade Celsius.

Experții au…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

Alerta meteo in zeci de localitați din țara: Cod Galben de grindina și vijelii puternice

23:06, 24.04.2024 - In ultima perioada, intreaga Romanie a fost afectata de condiții meteorologice extreme, mai ales in contextul in care ne aflam la finalul lunii aprilie. Temperaturile au scazut la valori de cel mult 10-11 grade Celsius, iar fenomenele precum ploile abundente, vijeliile și grindina au fost frecvente.

Vremea nebuna din aprilie: oamenii au ieșit la plaja pe malul Timișului

23:05, 07.04.2024 - Cu temperaturile care au atins aproape 28 de grade Celsius, Timișoara și intregul județ Timiș au fost martorii unei fenomene meteorologice neobișnuite pentru luna aprilie. Duminica, 7 aprilie, Campia de Vest a Romaniei a fost imbracata intr-o caldura surprinzatoare, care a atras mulți locuitori sa iasa…

Nivel de alerta ridicat in Grecia pentru incendii de padure

11:01, 07.04.2024 - Alerta de incendii forestiere a fost ridicata duminica la "nivelul 4, risc crescut" in unele regiuni din Grecia, dupa ce numeroase focare au izbucnit cu o zi inainte, potrivit guvernului elen, transmite duminica AFP. Alerta de incendii forestiere a fost ridicata duminica la "nivelul 4, risc crescut"…

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Mafia romaneasca in plina expansiune in California. Suma colosala obținuta lunar printr-o escrocherie veche

15:45, 27.03.2024 - Procurorii din California susțin ca mafioții romani au dat o noua infațișare unei vechi escrocherii – skimming-ul cardurilor de debit - plasand dispozitive special concepute pentru a fura informații despre carduri la casele de marcat self-service din magazinele alimentare, relateaza Fox News.

Fenomenul care prinde amploare la nivel mondial: mulți copii adulți sunt susținuți financiar de catre parinți

05:40, 24.03.2024 - Aproape jumatate dintre parinții americani iși ajuta copiii adulți sa acopere costurile de trai - unii dintre ei spunand ca dependența copiilor lor creeaza stres asupra propriilor lor finanțe, scrie The Guardian. Roberto, in varsta de 60 de ani, din Santa Cruz, California, ii da fiului sau adult…

Biden l-a atacat dur pe Putin numindu-l „ticalos nebun”

08:40, 22.02.2024 - Joe Biden l-a calificat, miercuri, pe presedintele rus Vladimir Putin drept un „ticalos nebun”, in timpul unei intalniri cu donatori ai Partidului Democrat la San Francisco (California), cand l-a atacat virulent si pe rivalul sau Donald Trump. „Amenintarea existentiala este reprezentata de schimbarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?