Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinarea la țară, misiune dificilă. Oamenii cer ajutorul medicilor de familie: "Eu n-am bani de Galaţi, aici în sat e doar doctorița"

Publicat:

Vaccinarea populației de la țara ramane o misiune greu de indeplinit. Cei mai mulți dintre cei care doresc sa se imunizeze spun ca nu au reușit sa se programeze și așteapta un sprijin de la medicii de familie. Aceștia nu le dau prea mari speranțe oamenilor și spun ca singurul ajutor pe care il pot oferi este de ordin birocratic.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caprioara gasita pe Faleza Dunarii din Galați. Speriata, a fost capturata și dusa la un medic veterinar VIDEO

14:45, 24.04.2024 - O caprioara care alerga speriata pe spatiul verde de pe Faleza Superioara a Dunarii a fost observata de trecatori. Oamenii au sunat reprezentanții AJVPS, iar caprioara a fost prinsa și va fi dusa intr-o padure din apropiere de Galați.

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

SuperLiga: Otelul vs Dinamo - Misiune dificila pentru „cainii rosii”

07:55, 08.04.2024 - Otelul - Dinamo, meci contand pentru etapa a 3-a a play-out-ului din campionatul Romaniei, este programat, luni, 8 aprilie, de la ora 20:30, la Galati, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Miami Open: Ana Bogdan vs Katerina Siniakova - Misiune dificila pentru romanca

10:20, 19.03.2024 - Ana Bogdan - Katerina Siniakova, meci contand pentru primul tur al turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, marti, 19 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1.

Doi adulți și un copil, evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu din Delta Dunarii

19:45, 10.03.2024 - Doi adulți și un copil au fost evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu. Misiunea de salvare a avut loc duminica in Delta Dunarii. In ajutorul celor trei a sarit echipajul aerian de la Galați.

Cea mai veche galaxie ”moarta” cunoscuta, descoperita cu ajutorul telescopului James Webb

00:06, 07.03.2024 - Telescopul spatial James Webb a contribuit, de la momentul la care a devenit operational, in 2022, la descoperirea a numeroase surprize despre stadiile incipiente ale universului. La acestea se adauga inca una: observatii ale unei galaxii care era deja „moarta” cand universul avea doar 5% din varsta…

VIDEO Moment istoric: NASA a ajuns pe luna și a inceput construcția unei baze

15:46, 23.02.2024 - Un modul american a aselenizat mai aproape de polul sudic al Lunii decat orice alta nava. Este o premiera fiind și prima misiune privata care reușește o aselenizare. La misiune a participat și NASA. Scopul final este realizarea unei baze pe Luna. Odysseus a aterizat cel mai aproape de polul sudic…

Un tanar de 34 de ani din Galati si-a injunghiat cei doi parinti. Baiatul a recurs la același gest si in cazul politistului care a vrut sa ii ajute pe oamenii atacati de propiul fiu

16:10, 13.02.2024 - Un caz șocant a avut loc in Galați. Un tanar de 34 de ani a recurs la un gest neașteptat. Și-a injunghiat parinții, dar și pe polițistul care a sarit in ajutorul celor doi oameni in speranța de a nu provoca o adevarata tragedie.


Ce parere ai despre aceasta stire?