Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Utilizarea metodelor fotogrammetrice în situl arheologic de la Sultana-Malu Roșu

Publicat:

de Istorie a Romaniei (MNIR) in colaborare cu organizeaza, in seria , o noua conferința intitulata „Utilizarea metodelor fotogrammetrice in situl arheologic de la Sultana-Malu Roșu”. Evenimentul va avea loc luni, 13 iunie a.c., incepand cu ora 10:30, la sediul muzeului, corp Stavropoleos, etaj II, sala . Accesul se va face prin intrarea B a muzeului, situata in str. Poștei. Intrarea la eveniment este gratuita. Conferința publica va cuprinde trei prezentari științifice: „Inregistrarea datelor arheologice de teren prin intermediul metodelor

Citeste articolul mai departe pe historia.ro…  

Sursa articol: historia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Coroana de otel a regilor Romaniei, adusa in prim plan, cu ocazia zilei de 10 Mai

19:55, 10.05.2024 - Simbol al independentei si al intregirii tarii, coroana regala a fost folosita pentru prima data de catre regele Carol I cu prilejul incoronarii ca rege si a proclamarii Regatului Romaniei in ziua de 10 22 mai 1881. Primul rege al Romaniei si a manifestat dorinta ca aceasta coroana, realizata dupa un…

Expoziția „Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei”, la Muzeul de Istorie

11:50, 24.04.2024 - In perioada 18 aprilie-23 mai 2024, Muzeul Național al Bucovinei organizeaza o expoziție cu lucrarile realizate de participanții la concursul de caligrafie „Istoria scrisa frumos. Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei", care s-a desfașurat in luna martie, pe pagina de ...

“Regionalizarea: Catre un model de buna guvernanța a Romaniei”: Conferința și lansare de carte la Universitatea “Ovidius din Constanța”

08:10, 16.04.2024 - Istoricii Alexandru Cohal, Mihai Chiper și Dorin Dobrincu sunt invitați joi, la Universitatea Ovidius din Constanța, pentru lansarea volumului “Regionalizarea: Catre un model de buna guvernanța a Romaniei”, transmite  Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul UOC intr-o postare pe Facebook.…

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Lansarea volumului Un grup de aviatie eroic. Grupul 7 Vanatoare Comandor Alexandru Popisteanu (1940-1945 )

14:45, 23.03.2024 - Lansarea volumului "Un grup de aviatie eroic. Grupul 7 Vanatoare "Comandor Alexandru Popisteanu 1940 1945 ", autor Dan Antoniu, la Muzeul National de Istorie a Romaniei. Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR va gazdui lansarea volumului "Un grup de aviatie eroic. Grupul 7 Vanatoare "Comandor Alexandru…

Tezaurul de la Pietroase. Nu faceti aceasta confuzie

19:00, 19.03.2024 - Muzeul Judetean Buzau a venit cu precizari in contextul discutiilor purtate pe tema tezaurului Romaniei detinut de Rusia. Tezaurul de la Pietroase face parte din categoria juridica tezaur national, se compune din 12 piese valorificate muzeal, insa nu are legatura cu tezaurul national aflat in Rusia.…

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:40, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…

Simion Dragoi, fost deținut politic, intalnire cu elevii a doua licee din Alba Iulia

15:25, 06.03.2024 - Dialogurile Memoriei. O istorie personala a Ligii Anticomuniste din Alba Iulia. Intalnirea tinerilor cu Simion Dragoi, fost deținut politic. (Joi – 7 martie 2024 – ora 10:30, Sala Unirii)              In cinstea Zilei Deținuți Politici Anticomuniști din perioada 1944-1989, celebrata anual pe data de…

Sesiunea de comunicari stiintifice Cercetari Arheologice, la Muzeul National de Istorie a Romaniei

15:06, 19.02.2024 - Muzeul National de Istorie a Romaniei organizeaza Sesiunea de comunicari stiintifice Cercetari Arheologice in data de 23 februarie 2024, intre orele 09,00 18,00, la sediul muzeului, in sala "Mihai Viteazul, et. II. Accesul se face prin strada Postei intrarea B . In cadrul sesiunii vor fi diseminate…


Ce parere ai despre aceasta stire?